fbpx

Mechelininkadun Ankkalampi – Ankdammen

Mechelininkatu 34, 00260 Helsinki
Maxi-Ankat 046 922 5422
Mini-Ankat 050 313 6060
toolomk@ankkalampi-ankdammen.fi
Aukioloaika: 8.00 – 17.00

AJANKOHTAISTA

“Meclun varrella sijaitsee aktiivinen ja virikkeellinen lähipäiväkoti, jossa oppimisympäristönä toimii koko Töölö sen monipuolisine mahdollisuuksineen.”

Talon vastaava varhaiskasvatuksen opettaja
Linda Juslenius

Mechelininkadun Ankkalampi – Ankdammen

Mechelininkadun Ankkalammessa tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta kodinomaisissa ja moderneissa tiloissa ikäryhmätasoisesti lapsen yksilölliset tarpeet huomioiden. Arjessamme opimme molempia kotimaisia kiel, suomea ja ruotsia, saman katon alla. Toimiva päivärytmimme sekä rutiinit antavat raamit toimivaan arkeen sekä turvalliseen kasvuympäristöön. Ikätasoisissa pienryhmissä opettelemme asioita leikkien, liikkuen, oivaltaen ja tutkien. 

Päivittäisten ulkoilujen sekä kävelyjen avulla tutustumme lähiympäristöömme sekä tutkimme ympäröivää maailmaa. Päiväkodissamme lapsi saa kasvaa arvokkaana yksilönä pienessä ryhmässä tuttujen aikuisten ja lapsien kanssa. Pienen talokoon, kodinomaisen ympäristön sekä ammattitaitoisten aikuisten avulla voimme taata lapsen yksilöllisten tarpeiden huomioinnin sekä kasvurauhan. Toimitilamme ovat raikkaat ja valoisat, modernilla ja kodikkaalla sisustuksella höystettynä.  

RYHMÄT: Mini-Ankat ja Maxi-Ankat