fbpx
  • Suomi
    • ruotsi
    • englanti

Yleisimmin kysytyt kysymykset

On. Esikoulu -ryhmämme ovat nimeltään Mestari-Ankat. Toiminta pohjautuu kuntien esiopetuksen opetussuunnitelman keskeisiin tavoitteisiin ja sisältöihin ja valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin. Esiopetusryhmiä muodostuu, mikäli esiopetusikäisiä lapsia ilmoittautuu Mestari-Ankkoihin riittävästi (v. 2019 ryhmäraja Helsingin kaupungissa oli 7).
Päiväkotimme ovat auki kello 8.00-17.00 välisenä aikana. Pääkaupunkiseudulla Pakila ja Laurinlahti aukeavat jo kello 7.45. Turussa Martinmäen Ankkalampi aukeaa päivittäin jo klo 7.15. Pääkaupunkiseudulla lomailemme aina koko heinäkuun​(1.-31.7.) sekä jouluviikon uudenvuodenaattoon asti (24.12.-1.1).

PÄIVÄRYTMI ANKKALAMMESSA

8.00 Päiväkoti aukeaa

8.00 – 8.20/8.30 Aamupala

9.00 – 10.45/11.00 Varhaiskasvatustoiminta sekä ulkona

10.45/11.00 Aamupiiri

11.00/11.15 Lounas

12 – 14 Lepoaika sekä rauhallisia leikkejä

14.00 Välipala

14.30 Varhaiskasvatustoiminta sisällä

15.30/16.00 Ulkoilu

17.00 Päiväkoti sulkeutuu

Päivärytmi saattaa vaihdella yksikkökohtaisesti. 

Ankkalammessa syödään terveellisesti ja monipuolisesti. Aamupalalla nautimme puuroa ja tuorepalaa sekä kerran viikossa mysliä jogurtilla sekä leipää. Lämmin ja monipuolinen lounaamme salaattilisukkeineen tulee  ruokapalvelusta. Aamupalan ja lounaan lisäksi tarjoilemme lapsille välipalan, joka valmistetaan talon toimesta osittain itse ja osittain ruokapalvelusta tilattuna.

Ruokalistamme ovat suunniteltu ravintoasiantuntijan johdolla. Nettisivuillamme on viikoittain vaihtuva ruokalistamme sekä ateria -sisällöt. Allergisille lapsille on mahdollista tilata lisämaksusta oman ruokavalion mukainen ateria. 

Päiväkotimme ovat pieniä ja lapset ovat jaettu ryhmiin ikäryhmätasoisesti. Mini-Ankka ryhmissä on enintään 12 alle 3-vuotiasta lasta ja yli 3-vuotiaiden ryhmässä 14 lasta.
Ankkalammessa työskentelee motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Tiimimme muodostuu varhaiskasvatuksenopettajista, varhaiskasvatuksen lastenhoitajista sekä päiväkotiapulaisesta. Jokaisessa lapsiryhmässä työskentelee vähintään yksi varhaiskasvatuksenopettaja.
Ankkalammen päiväkodeissa järjestetään yksikkökohtaisesti musiikkileikkikoulutoimintaa ulkopuolisen edustajan järjestämänä. Tiedustelemme aina kauden alussa perheiden kiinnostusta harrastustoimintaan tästä mahdollisesta lisäpalvelusta, josta laskutetaan erikseen. Harrastetoiminta päiväkodissa mahdollistaa perheille yhteisen ajan viettoa, kun mahdollinen harrastustoiminta kuuluu osaksi päiväkotiarjen viikkoa.
Ankkalampi

Tule tutustumaan Ankkalampeen