fbpx
  • Suomi
    • ruotsi
    • englanti

Haku Ankkalampeen
- helposti ja kätevästi
sähköisellä lomakkeellamme!

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme Ankkalammen eri yksiköissä kerran kaudessa avoimet ovet -tilaisuudet. Tuolloin perheillä on mahdollisuus tulla tutustumaan toimitiloihimme sekä kuulemaan tarkemmin toiminnastamme. Lähetämme kutsun avoimiin oviin kaikille sähköisen lomakkeen lähettäneille.

Voit hakea hoitopaikkaa Ankkalammen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Voit myös ilmoittaa lapsesi jonoon, vaikka varhaiskasvatustarpeesi ei vielä olisi ajankohtainen.

 

Vapaita varhaiskasvatuspaikkoja voitte tiedustella

Helsinki, Espoo ja Kauniainen

Anni Vastamäki
Aluevastaava Ankka Helsinki
050 380 6070
anni@ankkalampi-ankdammen.fi

Salla Kimpimäki
Aluevastaava Ankka Espoo
050 441 1761
salla@ankkalampi-ankdammen.fi

Turku

Helena Rytö-Jokinen
0505424349
helena@ankkalampi-ankdammen.fi

Toivottavasti tapaamme pian Ankkalammessa!

HOIDON ALOITUS

Päiväkodin aloitus on perheelle aina suuri muutos ja se saa aikaan monenlaisia tunteita. Vanhempia voi huolestuttaa päiväkodin aloitukseen liittyvät käytännöt, lapsen sopeutuminen leikkiryhmään tai arjen rutiinien uudelleen sovittaminen päiväkodin aloitukseen liittyen.

Päiväkodin aloituksessa on tärkeää keskustella varhaiskasvattajien kanssa omista toiveista sekä ajatuksista päiväkodin aloitukseen liittyen. Avoin perheen ja varhaiskasvattajien välinen yhteistyö onkin tärkeässä roolissa heti aloituksesta lähtien.

Toiminnassamme kiinnitämme huomiota erityisesti ryhmäytymiseen sekä tutustumiseen.

Täytämme lapsiryhmiä lähtökohtaisesti aina kauden alussa, mutta uuden lapsen tulo ryhmään on mahdollista ajoittain myös kesken kautta.

Uusi perhe kontaktoidaan aina päiväkodista ennen päiväkodin aloitusta ja perheen kanssa järjestetään aloituskeskustelu. Suosittelemme päiväkodin aloitukseen pehmeää laskua perheen toiveiden sekä lapsen ikätason mukaan. Jokainen perhe sopii hoidon aloitusvaiheessa tarkemmin päiväkotiharjoittelun raameista.

Meillä on erityisen tärkeää, että jokainen vanhempi voi jättää luottavaisin mielin lapsen päiväkotiin, tietäen, että lasta autetaan, tuetaan, rohkaistaan ja lohdutetaan kaikissa päiväkodin tilanteissa, myös ikävän yllättäessä. 

Hae varhaiskasvatuspaikkaa

Voit hakea varhaiskasvatuspaikkaa Ankkalammen omalla ilmoittautumislomakkeella. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi varhaiskasvatuspaiakka kohtaan Ankkalammessa, vaikka aloitus ei olisikaan juuri nyt ajankohtaista!
Toivottavasti tapaamme Ankkalammessa!  

HUOM! Mikäli haet varhaiskasvatuspaikkaa Turun Ankkalammen yksiköistä, muista täyttää myös Turun kaupungin eVaka hakemus!

Ankkalammen avoimet ovet

Päiväkodin valinta on perheille tärkeä asia ja tahdommekin tarjota jokaiselle kiinnostuneelle perheelle mahdollisuuden tutustua päiväkoteihimme sekä kuulla toiminnastamme.

Tervetuloa tutustumaan Ankkalammen eri yksiköihin sekä kuulemaan tarkemmin toiminnastamme!

Varhaiskasvatusmaksut

Oheisten hinnastojen kautta on mahdollista tutustua varhaiskasvatusmaksuihimme.

Hinnastossa on ilmoitettu myös mahdolliset alennusoikeudet (sisar-, viisivuotismaksuttomuusalennus).

Ankkalampi

Tule tutustumaan Ankkalampeen