fbpx
  • Svenska
    • Finska
    • Engelska

ANSÖKAN TILL ANKDAMMEN -LÄTT OCH BEHÄNDIGT MED VÅR ELEKTRONISKA BLANKETT!

På grund av den stora efterfrågan, ordnar vi varje säsong öppet hus i Ankdammens enheter. Då har familjer möjlighet att komma och bekanta sig med våra utrymmen och vår verksamhet. Alla som fyller i den elektroniska ansökan för en inbjudan till öppet hus.

Du kan ansöka till Andammen via blanketten nedan. Du kan även anmäla ditt barn i kö, om behovet av dagvårdsplats inte ännu är aktuellt.

Information om lediga dagvårdsplatser får du av våra kundansvariga:

Alexandra Seeck
Region ansvarig, Helsingfors
050 380 6070
alexandra@ankkalampi-ankdammen.fi

Salla Kimpimäki
Region ansvarig, Esbo
050 441 1761
salla@ankkalampi-ankdammen.fi

Hoppas vi ses snart i Ankdammen! 

DAGVÅRDSSTARTEN

Det är alltid en stor förändring för familjen då barnet börjar på daghem, vilket väcker en massa känslor. Som förälder kan man vara oroliga för hur mjuklandningen går, hur barnet kommer in i gruppen eller hur vardagsrutinerna ska förändras så att de passar dagvårdsstarten.


Vid dagvårdsstarten är det viktigt att diskutera med personalen om tankar och önskemål. Från och med första början är det viktigt med en öppen kommunikation för samarbetet.


I vår verksamhet satsar vi mycket på att barnen får bekanta sig i lugn och ro och kommer bra in i gruppen.
I första hand fyller vi grupperna i början av säsongen, men vid undantagsfall kan det även börja nya barn under säsongen.


Innan barnet börjar, kontaktar daghemspersonalen familjen och bokar in ett inledningssamtal. Vi rekommenderar att dagvårdsstarten inleds med en mjuklandning som passar familjens önskemål och barnets behov. Tillsammans med varje familj kommer vi överrens om hur mjuklandningen ska ske.


För oss är det väldigt viktigt att varje förälder känner sig trygg i att lämna sitt barn på daghemmet, och kan lita på att barnet blir hjälpt, stöttat, uppmuntrat och tröstat, alltid då det behövs. 

ANSÖK OM DAGVÅRDSPLATS

Du kan ansöka om dagvårdsplats via Ankdammens anmälningsblankett. Du kan även anmäla ditt barn i kö, trots att behovet av dagvård inte ännu är aktuellt. Hoppas vi ses i Ankdammen!
ÖPPET HUS I ANKDAMMEN
Välkommen och bekanta dig med Ankdammens enheter och verksamhet!
DAGVÅRDSAVGIFTER

Ni kan bekanta er med våra priser för småbarnspedagogik via vår bifogade prislista. 

Eventuella avdrag (syskon, 5-åringar) är beaktade i priserna. 

Ankkalampi

Tule tutustumaan Ankkalampeen