fbpx
  • Suomi
    • ruotsi
    • englanti

Kauppamäen Ankkalampi – Duckies

Emil Halmeen tie 1, 02780 Espoo
Mestarit 0505579678
Maxi-Ankat 050 557 9711
Viskarit 0503648855
kauppamaki@ankkalampi-ankdammen.fi
Aukioloaika: 7.30 – 17.00

AJANKOHTAISTA

”Kauppamäen Ankkalampi on viihtyisä ja virikkeellinen päiväkoti. Käytämme englannin kieltä päivittäisessä arjessa ja jaamme yhdessä oppimisen iloa!”

Henkilökunnan tervehdys

Kauppamäen Ankkalampi – Duckies

Kauppamäen Ankkalampi – Duckies päiväkotimme löytyy keskellä kauneinta Kauklahtea vain muutaman minuutin matkan päässä juna-asemalta Kauppamäen huipulta. Vuonna 1997 perustettu Hansa Kindergarten aloittaa osana Ankkalampi-päiväkotiketjua elokuusta 2022.

Tahdomme Kauppamäen Ankkalammessa tarjota lapselle turvallisen, lapsen kasvua ja oppimista tukevan ilmapiirin, jossa jokainen lapsi saa olla oma itsensä ja tulla arvostetuksi sellaisena kuin on. Lasten yksilölliseen kehittymiseen ja oppimiseen annetaan tilaa ja aikaa. Toimintamme lähtökohtana on vuorovaikutus, lasten aito ja arvostava kohtaaminen sekä vahva kasvatusyhteistyö perheiden kanssa.

Arjen sujumisesta vastaavat Kauppamäen Ankkalampi-Duckies:issa työskentelevät varhaiskasvatuksen ammattilaiset. Päiväkotimme erikoisuutena on englannin kielen käyttäminen lasten kanssa toimiessa. Lapset oppivat englannin kielen luontevasti leikin ja arkisten toimien kautta. Osa lapsista on vuosien varrella suuntanut Hansasta kaksikieliseen opetukseen tai kansainväliseen kouluun, niin toivomme jatkossakin tapahtuvan!

RYHMÄT: Midi-Ankat, Maxi-Ankat, ja Mestarit-Ankat