fbpx

Ankkalammen Peppiina Pääskyvuori

Käenkuja 3, 20610 Turku
Tiitiäiset 050 542 4342
Peukaloiset 050 542 4343
Maahiset 050 542 4341
Talon vastaava Helena Rytö-Jokinen 050 542 4349
paaskyvuori@ankkalampi-ankdammen.fi
Aukioloaika: 6.30 – 17.00

”Ankkalammen Peppiina Pääskyvuoren luonnonläheinen toiminta tarjoaa pienissä ryhmissä kodinomaisen, monipuolisen ja toiminnallisen oppimisympäristön lapsille.”

Talon vastaava varhaiskasvatuksen opettaja
Helena Rytö-Jokinen

Ankkalammen Peppiina Pääskyvuori

Ankkalammen Peppiina Pääskyvuori sijaitsee suuren tammen suojissa rauhallisella ja idyllisellä omakotialueella. Lähellä oleva monipuolinen ja kiinnostava luonnonvarainen ympäristö tarjoaa luonnostaan uteliaalle ja tiedonhaluiselle lapselle ehtymättömän aarrearkun, runsaasti elämyksiä ja kokemuksia sekä oppimisen ja tutkimisen taitoja. 

Kodinomaisessa, toiminnallisessa ja monipuolisessa oppimisympäristössämme huomioimme lapset ainutlaatuisina yksilöinä, tukien heidän kasvuaan ja kehitystään yhteistyössä perheiden kanssa. Jokaisella lapsella on oma onnistumisen ja oppimisen polkunsa ja me kasvattajat kuljemme siinä rinnalla tukien ja kannustaen. Sylit ja halit ovat tarjolla pahan mielen kohdatessa, kannustus ja tuki haasteiden äärellä. Jokainen päivä on pieni seikkailu leikin, liikkumisen, musiikin, tutkimisen ja oppimisen maailmaan. 

RYHMÄT: Tiitiäiset, Peukaloiset, ja Maahiset