fbpx

VIIKKOKIRJE/WEEKLY LETTER 41/2021 MINIT

TÄMÄN VIIKON KUULUMISET MINIEN RYHMÄSTÄ/THIS WEEKS GREETINGS FROM MINIS GROUP:

”Pese pienet kätöset, poista hiekat pöpöset. Alta, päältä, väleistä sekä peukun tyvestä. Pese pienet kätöset, poista hikeat pöpöset” Olemme tällä viikolla keskittyneet käsienpesuun ja sen tärkeyteen, sillä perjantaina 15.10. oli Maailman käsienpesu-päivä. Aihe on muutenkin tärkeä varsinkin näin syksy flunssien keskellä. Aamupiireissä olemme kuiva harjoitelleet käsienpesua sekä opetelleet käsien pesulaulun. Ja tämä kyseinen laulu raikuu nykyään aina vessassa käydessämme.

Tiistain Peli-päivänä pääsimme kokoamaan Barbapapa-palapeliä sekä pelaamaan kalastus-peliä. Kädentaidoissa aiheena oli sienet ja niitä muotoilimme muovailuvahasta. Torstaina liikunnassa palloilimme sisällä ja ulkona.

Viikon päätteeksi meillä oli vihdoin Oman kirjan- päivä, jolloin jokainen halukas sai tuoda oman kirjan päiväkotiin. Ihastelimme sekä luimme kirjoja yhdessä ja erikseen pitkin päivää. Toivottavasti pian saamme myös pitää Oman lelun- päivän!

 

ENSI VIIKON SUUNNITELMAT/PLANS FOR NEXT WEEK:

Ma/Mon: Muskari klo 9.00 // Music session at 9.00

Ti/Tue: Retki Eduskuntatalon edustalle, lähtö 9:20 // Trip Day to see Parliament House, leaving at 9:20

Ke/Wed: Liikunta – Pallot; heittäminen, potkiminen, kopittelu // P.E.- Balls; throwing, kicking, catching

To/Thur: Kädentaidot – Sienimetsä // Arts & crafts – Mushroom forest

Pe/Fri: Satupäivä // Story Day

 

MUUTA HUOMIOITA/OTHER IMPORTANT INFORMATION:

* Aamupala tarjoillaan/Breakfast is served at 8:00-8:20

Toivomme, että lapsenne on pöydässä viimeistään klo.8:20, jotta päivän toiminta saadaan alkamaan kiireettömästi/We hope that your child is at the table by 8:20, so we can start our daily activities as planned without a rush.

 

Töölön Minit/Töölö Minis