fbpx

VIIKKOKIRJE – WEEKLY LETTER 25/2021

MIDIT:

Huh hellettä! Tämän viikon kohokohdat ovat ehdottomasti olleet ihanat vesileikit altaassa ja Mini-Ankkojen järjestämä teatteriesitys. Teatterissa pääsimme näkemään esityksen, jonka Mini-Ankkojen lapset olivat itse keksineet. Esitys oli todella hieno ja kutsuvieraista pidettiin erinomaista huolta, olihan meille järjestetty pieni herkkutarjoilukin.

 

MAXIT:

Maxien viikkoon on kuulunut paljon kesäisiä puuhia. Etenkin vesileikit, kuten vesialtaassa polskuttelu ja vesi-ilmapallot ovat olleet hellepäivien suosikkeja. Hiekkalaatikolla Maxit ovat tehneet hienoja palloratoja hiekkalaatikon uudesta hiekasta. Sisällä olemme muovailleet muovailuvahasta hienoja eläinhahmoja ja palloratoja. Maxit ovat leikkineet myös koti- ja rakenteluleikkejä ahkerasti. Vielä nautimme yhteisistä päivistä ennen tulevaa kesälomaa. Ihana viikko takana!

 

MESTARIT:

Ihana lämpö on hellinyt meitä koko viikon ja olemme hakeneet vilvoitusta uima-altaassa pulikoimisesta ja vesi-ilmapalloista ja kaikesta veteen liittyvästä. Iltapäivisin olemme jääneet alapihalle leikkimään, sillä siinä suojaa antaa ihana pihavaahteramme ja mereltä käy silloin tällöin virkistävä tuulenvire. Alapihalle tuotiin myöskin iso kasa uutta hiekkaa, josta on riittänyt taas inspiraatiota uusiin leikkeihin.

 

Ensi viikolla:

Luvassa on paljon ulkoilua ja leikkiä.

 

Kiitos kuluneesta viikosta ja hyvää juhannusta toivottaen,

Riikka, Steve, Mira, Pati ja Marizen

MIDIT & MAXIT: 050 401 9229

MESTARIT: 050 523 9066

hranta@ankkalampi-ankdammen.fi