fbpx

VIIKKOKIRJE – WEEKLY LETTER 24/2021

MIDIT:

Alkuviikosta Midit pääsivät tutustumaan Mini-Ankoista siirtyviin lapsiin ja leikit sujuivat heti alkuun todella hienosti. Ryhmämme tulevat viisivuotiaat kävivät tutustumassa Viskari-kerhoon. Viskari-kerhossa viskarit kävivät Nalle tunnekorttien avulla läpi erilaisia tunteita ja kuuntelivat kielinupun miltä tuntuu nallesta laulun. Tulevat viskarit pääsivät myös tekemään ensimmäisen viskaritehtävänsä, jossa he harjoittelivat tunnistamaan muotoja. Keskiviikkona meillä oli hauskat vesileikit ja torstaina pelasimme polttopalloa ja kuka pelkää mustekalaa leikkiä. Perjantaina nautimme ihanasta säästä pitkän ulkoilun merkeissä ja vietimme lelupäivää. Aurinkoista viikonloppua!

 

MAXIT:

Maxien viikkoon on kuulunut paljon ulkoilua ja olemme nauttineet ihanista kesäisistä puuhista. Ulkoleikeissä mieluisaa ovat olleet vesileikit, palloleikit, keinuminen ja hiekkaleikit. Tiistaina tulevat viskarit tutustuivat Viskari-kerhoon. Tutustuimme nalle tunnekortteihin ja tulevat viskarit tunnistivat hienosti korttien avulla erilaisia tunteita. Keskustelimme erilaisista tunteista yhdessä. Teimme myös yhden viskaritehtävän erilaisista muodoista. Tutustuimme kolmioon, neliöön ja ympyrään. Mietimme mikä on kulma ja löysimme myös huoneesta monta kulmaa. Neliössä on neljä kulmaa ja kolmiossa kolme kulmaa. Sisäleikeissä olemme rakennelleet, leikkineet kampaamoleikkiä, pelanneet pelejä, barbileikkejä ja majaleikkejä. Lelupäivä päätti mukavan viikon. Mukava viikko takana!

 

 

MESTARIT:

 Tämä viikko on sisältänyt paljon ulkoilua, kuten tässä vaiheessa kesää pitääkin säiden salliessa. Olemme pelanneet pihalla pallopelejä ja viikko huipentui Tuorinniemen retkeen, jolloin hypimme trampoliineilla, keinuimme keinuissa, herkuttelimme eväillä ja kahlasimme meressä. Merivesi oli kuulemma mukavan lämmintä niiden mukaan, jotka siellä kauan viihtyivät. Lisäksi pakkasimme Eskari-kirjat ja kasvun kansiot mukaan reppuihin. Ensin toki katselimme niitä yhdessä ja lapsista oli erityisen hauskaa naureskella vanhoille valokuville. Että sitä on ollutkin aika pieni joskus…!

 

 

Ensi viikolla:

MIDIT

MON 21.6. Ulkoleikkejä

TUE 22.6. Ulkoleikkejä

WED 23.6. Menemme katsomaan Mini-Ankkojen teatteriesitystä. Lähtö klo.9:15

THU 24.6. Juhannusjuhlat

FRI 25.6. Päiväkoti suljettu/ Hyvää Juhannusta!

 

MAXIT

MON 21.6. Outdoor play

TUE 22.6. Trip day

WED 23.6. Outdoor play

THU 24.6. Juhannusjuhlat

FRI 25.6.  Päiväkoti suljettu/ Hyvää Juhannusta!

 

MESTARIT

MON 21.6. Ulkoleikkejä

TUE 22.6. Leikkiä ulkona

WED 23.6. Pitkä ulkoilu

THU 24.6. Juhannusjuhlat

FRI 25.6. Päiväkoti suljettu/ Hyvää Juhannusta!

 

Kiitos kuluneesta viikosta ja hyvää viikonloppua toivottaen,

Riikka, Steve, Mira, Pati ja Marizen

MIDIT & MAXIT: 050 401 9229

MESTARIT: 050 523 9066

hranta@ankkalampi-ankdammen.fi