fbpx

VIIKKOKIRJE – WEEKLY LETTER 23/2021

MIDIT:

Tällä viikolla olemme nauttineet aurinkoisesta säästä ja koska kesäkuun teemana on perinneleikit, ovat Midit pelanneet paljon polttopalloa ja peilileikkiä, Katsotaan mitä hauskoja perinneleikkejä on vielä tiedossa. Kädentaidoissa olemme tehneet keskeneräiset työt loppuun ja halukkaat saivat maalata ankkalippua, jonka otimme mukaan torstain Ankkaolympialaisiin. Torstaina meillä olikin erittäin hauska aamupäivä Ankkaolympialaisten merkeissä. Lajeina meillä oli tällä kertaa saappaanheitto, pussihyppely ja juoksukilpailu. Lopuksi kaikki osallistujat saivat ikiomat mitalit, Ilmassa oli todellista urheiluhumua. Aivan upea päivä kerta kaikkiaan.

 

MAXIT:

Maxien viikkoon on kuulunut aurinkoa ja paljon ulkoleikkejä. Ulkona hiekkaleikit, keinuminen ja vesileikit ovat olleet suosittuja. Myös polttopallo, peili ja ruutuhyppely on ollut hauskaa. Osa Maxeista on taiteillut herkullisen näköiset jäätelöaskartelut. Maxit ovat kehittyneet hienomotorisissa taidoissa ja saksien käyttö on tullut jo tutuksi. Keskiviikkona kaikki Maxit olivat paikalla ja maalasimme yhteisen lipun juhlistaaksemme Ankkaolympialaisiamme. Jokainen sai painaa kankaaseen oman käden kuviot. Viikon kohokohta olikin Ankkaolympialaiset. Lajeina olivat juoksu, saappaanheitto, pussijuoksu ja hernepussien kanssa tasapainoilu. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua ja lapset kannustivat hienosti toisiaan suoritusten aikana. Lopuksi maistui niin hyviltä mehu ja keksit. Kaikki palasivat kultaiset mitalit kaulassa takaisin päiväkotiin. Viikon päätti aina yhtä suosittu lelupäivä. Huikea viikko takana!

 

 

 

MESTARIT:

Tämä viikko huipentui torstain Ankka-Olympialaisiin. Olimme valmistautuneet maalaamalla lipun Olympia-renkailla, olemme juosseet ja kiipeilleet ja puhuneet voittamisesta ja häviämisestä ja palkinnoista.

Kisapäivä koitti lämpimänä ja aurinkoisena ja kaikki ottivat innoissaan osaa pikajuoksuun, saappaanheittoon, pussihyppelyyn ja tasapainoiluun.

Lopuksi joimme mehua, söimme keksejä ja KAIKKI saivat mitalit.

Olemme myös keränneet pikkuhiljaa taideteoksia seiniltä alas ja pakanneet niitä kauniisiin pinoihin kotiin viemistä varten sekä katsoneet vielä kerran kevätjuhlan lauluesitykset.

 

Ensi viikolla:

MIDIT

MON 14.6. Kädentaitoja ulkona (Siirtyvät Mini- Ankat tulevat tutustumaan)

TUE 15.6. Ulkoilua ja leikkipäivä (Siirtyvät Mini-Ankat tulevat tutustumaan)

WED 16.6. Vesileikkejä ulkona (lapset voivat halutessaan tuoda oman lelun vesileikkeihin)

THU 17.6. Perinneleikkejä ulkona

FRI 18.6. Lelupäivä

 

MAXIT

MON 14.6. Craft & outdoor play.

TUE 15.6. Ulkoleikkejä  (tulevat viskarit tutustuvat viskarikerhoon)

WED 16.6. Outdoor play and a story book.

THU 17.6. Perinneleikkejä ulkona

FRI 18.6. Toy Day.

 

MESTARIT

MON 14.6. Ulkopelejä

TUE 15.6. Ulkoleikkejä

WED 16.6. Retki Tuoriniemeen

THU 17.6. Kädentaidot

FRI 18.6. Lelupäivä

 

Kiitos kuluneesta viikosta ja hyvää viikonloppua toivottaen,

Riikka, Steve, Mira, Pati ja  Marizen

MIDIT & MAXIT: 050 401 9229

MESTARIT: 050 523 9066

hranta@ankkalampi-ankdammen.fi