fbpx

VIIKKOKIRJE – WEEKLY LETTER 21/2021

 

MIDIT:

Midit ovat tällä viikolla harjoitelleet ahkerasti kevätjuhla lauluja ja olemme askarrelleet hieman rekvisiittaa esitykseemme. Pientä jännitystä kevätjuhlien suhteen on havaittavissa ❤ Kädentaidoissa Midit askartelivat abstraktit aurinkotaideteokset, kukin oman näköisensä. Jumpassa rauhoituimme jo tutun eläinyoqan parissa, hauska nähdä miten Midit ovat innostuneet yogasta, joka aluksi tuntui heistä hieman vieraalta. Kesän lähestyminen näkyy Midi- ankoissa lisääntyneenä energiana, joten olemme ulkoilleet paljon ja säiden parantuessa ulkoilemme varmasti vielä enemmän ja siirrämme toimintaamme ulkotiloihin. Tällä hetkellä Midit ovat erittäin innostuneita peilileikistä ja sitä leikitäänkin ulkona päivittäin. Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

 

MAXIT:

Tällä viikolla olemme askarrelleet kevätjuhlaamme varten hienot kukkaseppeleet. Silkkipaperin leikkaaminen ja ohjeiden muistaminen oli aluksi hieman haastavaa, mutta Maxit oppivat nopeasti taiteilemaan hienoja silkkikukkia. Harjoitus tekee mestarin! Olemme harjoitelleet kevätjuhla-laulujamme pitkin viikkoa ja ne sujuvat jo hienosti. Viskari-kerhon aamupiirissä puhuimme ensiavusta ja mitä pitää tehdä erilaisissa haavereissa. Pelasimme pienryhmissä pelejä ja osa askarteli kukkaseppeleen. Tällä viikolla olemme tehneet paljon majoja ja blockseista on rakenneltu hienoja eläinhahmoja yhdessä. Myös koti- ja aamupiirileikki on ollut suosittua. Ulkoleikeissä on ollut hauskaa leikkiä rosvoa ja poliisia, peiliä ja tehdä hiekkakakkuja. Ihana aurinko lämmitti perjantaina ja leikimme ulkona pitkään. Ehdimme vielä harjoitella yhdessä kevätjuhla-laulujamme. Mukava viikko takana!

 

MESTARIT:

Vaihtelevan sään viikko. Aurinkoa ja myrskyä. Alkuviikosta taiteilimme kevään kukkia ja hiukan myös hyönteisiä ja liskoja vilahtelemaan kukkien sekaan. Mestarituokiolla tutustuimme viimeisiin kirjaimiin, jotka olivat lennähtäneet meidän suomen kieleen alun perin ulkomailta. Tämän F-lamingossa uiva, piZZaa syövä ja G-rillaava sukupolvi tunsi kuitenkin hienosti kaikki vaikeammatkin kirjaimet. Kevätjuhlalauluja olemme myös harjoitelleet ahkerasti ja sanat alkavat olla painuneet jo melko hyvin muistiin. Olemme myös puhuneet paljon tulevasta kesästä ja kaikesta kivasta mitä voi silloin tehdä ja missä kukin aikoo retkeillä.

 

 

Ensi viikolla:

MIDIT

MON 31.5. Kädentaitoja

TUE 1.6. Retkipäivä, lähtö 9:30

WED 2.6. Kevätjuhlan harjoitukset

THU 3.6 Lasten kevätjuhla piknikin merkeissä, lähtö klo 9.30

FRI 4.6. Lelupäivä

 

MAXIT

MON 31.5. Kädentaitoja

TUE 1.6. Viskari-kerho

WED 2.6. Kevätjuhla harjoitukset

THU 3.6 Lasten kevätjuhla (piknikin merkeissä), lähtö klo 9.30

FRI 4.6. Lelupäivä.

 

MESTARIT

MON 31.5. Kuvataidetta alkavan kesän kunniaksi

TUE 1.6. Mestarituokio

WED 2.6. Lauluhetki, treenaamme kevätjuhlalauluja

THU 3.6. Lasten kevätjuhla piknikin merkeissä, lähtö klo 9.30

FRI 4.6. Lelupäivä

 

Kiitos kuluneesta viikosta ja hyvää viikonloppua toivottaen,

Riikka, Steve, Mira, Pati, Marizen ja Tiina

MIDIT & MAXIT: 050 401 9229

MESTARIT: 050 523 9066

hranta@ankkalampi-ankdammen.fi