fbpx

VIIKKOKIRJE – WEEKLY LETTER 10/2021

 

MIDIT: Aloitimme elokuvan suunnittelun ja rekvisiitan tekemisen tällä viikolla. Lapset keksivät hauskan tarinan ja pääsimme jo pitkälle taustojen ja roolihahmojen kanssa. Midit odottavatkin jo malttamattomina elokuvan kuvausta ja tulevaa ensi-iltaa. Tiistaina kävimme laskemassa hiukan mäkeä ja leikkimässä viereisellä pihalla.  Keskiviikkona muskari oli taas etänä, Midit soittivat marakasseja ja lauloivat keväisiä lauluja. Torstaina meillä oli eläinyogaa, pieni rentoutumishetki teki meille todella hyvää. Perjantaina meillä oli huippuhauska levyraati, jossa kuuntelimme suomalaista musiikkia laidasta laitaan. Levyraadin voitti Arttu Viskarin, Tässäkö tää oli laulu.

 

MAXIT: This week we started off with planning our movie project. The children have chosen various elements of the movie including the colours, locations, actions and music. On Tuesday the group had their usual Viskari or visit with the Midis group. The Viskari found a way to have their forest trip despite the winter weather returning in full force. The other children had a walk outside a short sledding session. On Wednesday we had our second distance Muskari with Ulla and a fun disco that the children have requested themselves. On Thursday we took a short trip around the local area. On Friday we had our levyraati party and a quick music circle with another song for our theme of Finnish music for march, ‘Ihahaa’.

 

MESTARIT: Tällä viikolla suuntasimme mielikuvissamme kohti avaruutta ja omaa aurinkokuntaamme. Askartelimme yhdessä ensin Auringon ja planeetat, jotka kiinnitimme avaruuden mustalle eteisen seinälle. Onneksi tarkkasilmäiset Mestarit huomasivat, että muutama planeetta oli mennyt väärään järjestykseen ja korjasivat välittömästi asian. Eskarituokioissa käsittelimme taas uuden kirjaimen ja keskityimme tarkkuutta vaativaan ohjeiden mukaan värittämiseen. Tutustuimme HS:n teemanumeron kautta avaruusaseman arkeen ja katsoimme videoklipin siitä, miten avaruusasemalla nukutaan ja syödään. Ja mitä tapahtuukaan, jos nestettä karkaa pillimukista? Koska mestareista oli niin houkutteleva ajatus päästä avaruuteen, askartelimme myös itsemme avaruuspuvuissa avaruuteen kellumaan.

Viiko päättyi suomalaista musiikkia esittelevään levyraatiin, jossa Arttu Viskari Tässäkö tää oli, voitti suosituimman laulun tittelin.

 

 

Ensi viikolla:

 

MIDIT

MON 15.3. Jatkamme elokuva projektia

TUE 16.3. Retki, lähtö 9:30

WED 17.3. Muskari

THU 18.3 Jumppa

FRI 19.3. Englanninkielinen lauluhetki

MAXIT

MON 15.3. We will start filming our movie project.

TUE 16.3. VISKARI and filming.

WED 17.3. MUSKARI: We will also have a small craft.

THU 18.3 We will go to a nearby playpark (9:30).

FRI 19.3. We will have a music circle.

MESTARIT

MON 15.3. Kädentaitoja

TUE 16.3. Mestarituokio

WED 17.3. Lukupiiri

THU 18.3. Mestarituokio

FRI 19.3. Englanninkielinen lauluhetki

 

Kiitos kuluneesta viikosta ja hyvää viikonloppua toivottaen,

Riikka, Steve, Mira, Pati, Marizen ja Tii na

MIDIT & MAXIT: 050 401 9229

MESTARIT: 050 523 9066

hranta@ankkalampi-ankdammen.fi