fbpx

VIIKKOKIRJE – VECKOBREV 24/2021

Minit & Mellanit

Tällä viikolla olemme nauttineet täysin rinnoin ihanan aurinkoisesta säästä. Maanantaina oli koko talon yhteiset puuhat missä laulettiin klassikkolauluja sekä suomeksi ja ruotisksi.

Tiistaina Mineillä ja Mellaneilla oli askartelupäivä. Kesän kunniaksi teimme rantamaalaukset.

Keskiviikkona Mellanit lähtivät kohti Muumipuistoa retkeilemään, ja Minit jäivät ulkoleikkeihin pihalle.

Torstaina koko poppoolla oli vuorossa temppurata pihalla. Harjoiteltiin tasapainoilua ja pallon heittoa.

Perjantaina oli taas koko talon puuhien vuoro. Pihalla oli musiikkijumppaa yhdessä ja sen jälkeen yhteisiä leikkejä.

 

Midit & Maxit

Tällä viikolla olemme nauttineet täysin rinnoin ihanan aurinkoisesta säästä. Maanantaina oli koko talon yhteiset puuhat missä laulettiin klassikkolauluja sekä suomeksi ja ruotisksi. Sen jälkeen lähdimme ulkoilemaan kohti Urheilupuistoa.

Tiistaina suuntasimme taas Urheilupuistoon. Tällä kertaa koko aamupäiväksi ja päivän ohjelmana oli ulkoleikit. Meillä olikin vapaassa käytössä koko yläkentän hiekkakenttä mikä oli mahtavaa! Leikimme seuraavia leikkejä: gäddan kommer, hedelmäsalaatti, kom under hökens vingar ja kun musiikki loppuu pitää pysähtyä paikoilleen.

Keskiviikkona saimme kauden viimeiset askartelut purkkiin. Maxit saivat valita perhosen ja mansikan välillä. Kun taas Midit saivat vapaalla toteutuksella maalata vesiväreillä merimaisen ja siihen askarrella paperista/pahvista veneen tai useamman.

Torstai on tuttuun tapaan retkipäivä. Saimme seurakunnalta aivan loistavan kapunkivaellusmateriaalin josta teimme meidän ryhmälle sopivan. Reittimme oli seuraava: Ankkalampi – Martinkirkko – Föri – Harmonia-veistos – Suomen Joutsen – Pakkarinpuisto – Puutarhaktu – Mikaelinkirkko. Jokaisella pisteellä oli oma tehtävänsä liityen rauhoittumiseen kaupungin vilskeessä.

Perjantaina oli taas koko talon puuhien vuoro. Pihalla oli musiikkijumppaa yhdessä ja sen jälkeen yhteisiä leikkejä.