fbpx

VIIKKOKIRJE-VECKOBREV 15/2021

VIIKKOKIRJE 15/2021

Minit: aloittivat viikon ulkoleikeillä, tekemällä hiekkakakkuja sekä leikkimällä kotileikkiä sisällä. Kotileikissä on ollut tee kutsut, yksi lapsi on tarjoillut kun muut ovat nauttineet porkkanakakusta ja jäätelöstä. Kävelyretkellä kävimme opastetulla kierroksella yhden lapsen kotikadulla, kiitos hienosta opastuksesta. Musiikkia kuuntelimme sekä soitimme rytmejä soittimilla, musiikkituokiolla. Torstaina oli pidempi ruotsinkielinen aamupiiri missä kävimme läpi värejä sekä opimme uuden laulun. Viikko päättyi ihanaan yhteiseen ulkoiluun, kävelyretkellä sekä satutuokiolla ulkona.

 

Midit & Maxit: viikko lähti käyntiin ulkoleikeillä, lapset leikkivät koala eläimiä ja apinoita samalla kun kiipeilivät puissa. Ulkoilumerkeissä jatkoimme kun kävimme kävelyllä Viking terminaalilla katsomassa kun autoja ja rekkoja lastattiin laivaan sekä salaisessa paikassa kiipeilemässä puissa. Kun jumpattiin lähdimme eri maihin tekemään eri liikkeitä, tanssimme sekä rentouduimme. Torstaina Maxit tekivät haastavia Viskari tehtäviä kun Midit lähtivät matkalle Australiaan. Matkalla katsoimme karttaa, lippua sekä eläimiä. Lopuksi sai piirtää eläimiä Australiasta. Viikko päätettiin yhteisellä kävelyllä koko päiväkodin kanssa. Olimme katsomassa kivitaidetta sekä kiipeilemässä.

 

Viikolla 16 tapahtuu:

MA 19.4. Minit: Kävelyretki / Midit & Maxit: Leikkipäivä

TI 20.4.  Minit: MusiikkituokioMidit & Maxit: Kävelyretki

KE 21.4. Minit: AskarteluMidit & Maxit: Kädentaidot

TO 22.4.  Ikätasoista toimintaa

PE  23.4. Minit: Leikkipäivä / Midit & Maxit: Kädentaidot

 

VECKOBREV 15/2021

Minina: Startade veckan med lek och ståhej. Det har varit populärt med att leka i hemleken. Barnen har haft sina egna tebjudningar, en har serverat och andra har njutit av, kex och glass. Andra har strukit kläder och skött om bebisar. På promenad utfärden gick vi och kolla på en av barnens hem gata och på vägen tillbaka gick vi via strandparken. På veckans musikstund spelade vi med instrument och lyssnade på musik. På torsdag njöt vi av utevädret och hade en längre svenskspråkig morgonsamling. Vi fick igenom alla färger på båda språken, vad som är samma färger och så lärde vi oss en ny sång om 10 små indianer. Vi avslutade veckan med en härlig promenad runt Skatudden.

 

Midina & Maxina: Vi satt igång veckan med en lekdag utomhus och fortsatte med en promenadutfärd. Av barnens önskan gick vi först till Viking Lines terminal och kolla då lastbilarna och bilarna körde in i fartyget. Efter det gick vi och klättrade på det hemliga stället. Där stötte vi på ett gäng gäss. Vi fortsatte veckan med att kratta och lägga blomrabatterna i ordning inför sommaren, det var lite tungt. På jumpan åkte vi till olika länder med olika rörelser, drog en avslappningsövning och dansade. Veckan fortsatte med åldersmässiga övningar. Maxina gjorde en svårare övning som var gjord för 6 åringar, det var ganska klurigt men klarade av det galant. Midina åkte iväg till Australien. Kollade på kartan och flaggan, hurdana djur de bor där och så ritade alla några djur från Australien. Vi avslutade veckan med en härlig promenad, vi var och kasta sten och klättra i träd.

 

Nästa veckas program:

MÅ 19.4. Minina: Promenadutfärd / Midina & Maxina: Lekdag

TI 20.4. Minina:  Musiikkituokio / Midina & Maxina: Promenadutfärd

ONS 21.4. Minina: PysselMidina & Maxina: Handfärdigheter

TO 22.4. Åldersmässiga övningar

FRE 23.4. Minina: Leikkipäivä / Midina & Maxina: Handfärdigheter

 

Obs! Tärkeää!

Våra telefonnummer är 0505355330 & 0503606888/ Puhelin numeromme on 0505355330 & 0503606888

Mukavaa viikonloppua toivottaen, Med vänliga hälsningar,

Taru, Minna, Lotta & Stella