fbpx

VIIKKOKIRJE 49/ WEEKLY LETTER 49

VIIKON TAPAHTUMAT LAHNALAHTI 1:/ THIS WEEK IN LAHNALAHTI 1:
Tällä viikolla juhlimme Suomen Itsenäisyyspäivää. Kutsuimme isovanhemmat videoyhteyden kautta päiväkotiimme mukaan juhlimaan. Esiinnyimme heille laulamalla Maamme laulun, Joulu on tullut -laulun ja tanssimme porotanssin. Juhlaa varten olimme askarrelleet Suomen lippuja esitystä varten ja pistimme vielä tonttulakit päähän joulun tunnelmaa tuomaan. Tämä herätti meissä paljon lämpimiä tunteita ja joulun odotus tunnelmaa. Lapset olivat oikein onnellisia saadessaan ilahduttaa rakkaita isovanhempiaan!

LAHNALAHTI 1 GROUP PLANS FOR THE NEXT WEEK:
MA/Mon: –
TI/Tue: Muskari retki/ Music school trip
KE/Wed: Joulujuhlaesityksen harjoitukset/ Christmas show practise
TO/Thur: Retkipäivä: Viskarit Annantalolle tanssiesitykseen – Valaat kirjastoon/ Tripday: Viskaris Annantalo dance show – Whales library
PE/Fri: Joulujuhlaesityksen harjoitukset/ Christmas show practise

VIIKON TAPAHTUMAT LAHNALAHTI 2:/ THIS WEEK IN LAHNALAHTI 2:

Merihevoset / Seahorses
Pii paa puu, Terve joulukuu!
Olemme saaneet nauttia kirpsakoista ja aurinkoisista päivistä tälläviikolla. Merihevoset jo innokkaana odottaa lumen tuloa, että päästään yhdessä pulkkailemaan ja tekemään lumiukkoja.
Keskiviikkona pääsimme vihdoin avaamaan ensimmäisen luukun meidän ryhmän omasta joulukalenterista! Ensimmäisestä luukustas saimme kirjeen Taavi-tontulta, joka toivotti meidän mineille ihanaa joulun odotusta. Taavi-tonttu toimittaa jokaiselle merihevoselle oman kirjeen luettavaksi heidän omana päivänä, jonka luemme aamupiirissä. Olemme myös päässeet maalaamaan suomen lippuja itsenäisyyspäivän kunniaksi, jotka laitoimme koristamaan meidän huonetta. Perjantaina teimme palapelejä ja nautimme pakkassäästä.

Delfiinit / Dolphins
Vihdoin se on täällä. Nimittäin joulukuu! Tällä viikolla Delfiinit ovat päässeet kurkistamaan ensimmäisiin luukkuihin ryhmän omasa joulukalenterissa. Luukuista on paljastunut uskomattomia yllätyksiä kuten kirje Taavi-tontulta suoraan Korvatunturilta sekä lapset ovat alkaneet saamaan yllätyskirjeitä sukulaisiltaan ja perheiltään. Tällä viikolla juhlimme, myös Suomen itsenäisyyspäivää. Askartelimme Delfiinien huoneen ikkunoihin kynttilöitä pahvista ja kreppipaperista. Keskiviikkona muskarissakin oli hilpeä joulutunnelma kun jouluiset laulut raikuivat yksikössämme. Perjantaina ulkoilimme raikkaassa pakkassäässä ja valmistauduimme jo tulevaan jouluun.

LAHNALAHTI 2 SUUNNITELMAT SEURAAVALLE VIIKOLLE:/ LAHNALAHTI 2 PLANS FOR THE NEXT WEEK:
Merihevoset / Seahorses:
MA/Mon: Suljettu / Closed
TI/Tue: Joulukorttiaskartelua/ Christmas card arts
KE/Wed: Muskari/ Music school
TO/Thu: Joulukorttiaskartelu jatkuu / Christmas card arts
PE/Fri: Leikkipäivä / Play day

Delfiinit / Dolphins:
MA/Mon: SULJETTU / CLOSED
TI/Tue: Parileikit / Pair play
KE/Wed: Muskari / Music school
TO/Thur: Metsäretki / Forest trip
PE/Fri: Jumppa / PE