Viikkokirje 25/2022

Maxien tapahtumat viikolta: Kesävaihde on vaihdettu päälle, ulkoiltu paljon ja säät ovat hellineet meitä tämän viikon. Kasvunkansiot työstettiin alkuviikosta erityisesti viskareiden kanssa valmiiksi asti. Juhannusjuhlissa leikittiin laululeikkejä, tanssahdeltiin perinteisiä lavatansseja sekä lasten toivemusaa ja lopuksi leikimme leikkivarjolla.

 

Midien tapahtumat viikolta: Viikko aloitettiin nukketeatterilla. Esityksessä seikkaili jännittävä lepakko, josta tuli lopulta lasten ystävä. Tiistaina päästiin vielä metsäretkelle. Itikat nipisteli meitä, mutta se ei menoa haitannut. Juhannusjuhlat pidettiin päiväkodin pihalla. Aloitimme ”Tule ystäväksi näin”- laululeikillä, tanssimme valssia ja vähän humppaakin. Lopuksi leikimme leikkivarjolla!

 

Minien tapahtumat viikolta: Juuri sopivasti olikin satanut vettä viikonlopun aikana, että päästiin alkuviikosta vesileikkiin😊 Leikkirenkaiden sisään kertynyttä vettä ihmeteltiin ja läpsyteltiin niin, että hihansuut puseroista olivat märkinä 😊 Ruokapiirissä lauloimme lasten toivelaulut kuten Mummon kanat ja Auringonkukan, ja soitimme puista penaalia. Juhannusjuhlissa tanssimme ja leikimme yhdessä Ystävä-leikin aurinkoisessa säässä.

 

Maxit

MA 27.6.         Leikkipäivä                                                                     

TI 28.6.           Vesileikkipäivä

KE 29.6.          Retkipäivä

TO 30.6.          Leikkipäivä

PE 1.7.             Hyvää kesää! Päiväkoti suljettu

 

Midit

MA 27.6.          Satuhetki

TI 28.6.            Vesileikkipäivä

KE 29.6.           Retkipäivä

TO 30.6            Leikkipäivä

PE 1.7.               Hyvää kesää! Päiväkoti suljettu

 

Minit

MA 27.6.         Kesätoimintaa

TI 28.6.           Kesätoimintaa

KE 29.6.          Kesätoimintaa

TO 30.6.         Kesätoimintaa

PE 1.7.             Hyvää kesää! Päiväkoti suljettu

             

Aurinkoisin terveisin, Hanna, Minna, Bayoh, Teija, Eeva, Salla ja Tania