fbpx

Viikkokirje 17/2022

Maxien tapahtumat viikolta: Alkuviikko puuhasteltiin innokkaasti äitienpäiväyllätysten parissa. Viskarituokioilla teimme yhdessä kauppaleikkiä, miettien tavaroille hintoja sekä kirjoittaen niihin hintalaput. Rahoja tehtiin itse ja lopuksi päästiin leikkimään kauppaa. Jokainen oli vuorollaan kassahenkilö ja muut asiakkaita. Leikissä pääsi hyödyntämään opittuja numerotaitoja ja harjoittelemaan yhteen- ja vähennyslaskua sekä myös hyviä käytöstapoja, mm. sanomaan kiitos ja ole hyvä ostoksia tehtäessä. Teatterimatka oli jännittävä, bussiajelu toi vaihtelua arkeen ja esitys ”Kaunotar ja hirviö” pohditutti monella tapaa lapsia. Hirviö käyttäytyi aluksi hieman huonosti ja hassusti, mutta lopulta hänestä tuli ihana ystävä kaunottarelle😊 Viikko päätettiin hassunhauskoihin vappunaamiaisiin!

 

 

Midien tapahtumat viikolta: This week, Midi children worked fine motor skills with a couple of art and crafts activities, they prepared their Mother’s Day present, making paper balls and sticking them onto a heart where the children tell their mothers’ a message, using their creativity and own thoughts. We alternated this activity with creating their own headbands to wear during our Vappu Day celebration. The children chose very cute and silly characters, we will have a spider, a bat, a monster, a bird, etcetera. As every week, we continue reinforcing friendship skills, learn to share and be kind, we read this week, “Monkey and the little one” By: Claire Alexander. Aloimme harjoittelemaan uutta viikonpäivälaulua yhdessä Maxien kanssa. Vappujuhlat oli ihanat! Tanssimme mm. sutsisatsia ja freeze dancea ja herkuttelimme munkeilla😊

 

 

Minien tapahtumat viikolta: Minit ovat rakennelleet Dubloilla ja leikkineet kotileikkiä. Ulkona on ollut riemullista puuhailla, kun lumet ovat jo sulaneet ja päästy hiekkaleikkeihinkin. Maalasimme seinälle taidetta (simaa ja munkkeja pulloväreillä sekä merta purjeveneelle) ja teimme äitienpäiväyllätyksiä. Osallistuimme toiminnalliseen musiikkiteatteriin, jossa kävimme seilaamassa purjeveneellä kapteenin opastuksella. Viikko huipentui naamiaisiin, jossa näkyikin monenmoisia eläimiä, supersankareita, keijukaisia ja prinsessoja. Syötiinpä vielä donitsitkin ja maistettiin simaa. Ruokapiirissä olemme tehneet  viikolla suujumppaa, mikä on ollut pienistä todella mielenkiintoista ja kivaa!

 

 

Maxit

MA 2.5.          Oman lelun päivä               

TI 3.5.            Viskarituokio/kädentaidot

KE 4.5.          Leivonta / Äitienpäiväjuhlat

TO 5.5.           Jumppispäivä

PE 6.5.           Rynkeby -juoksutapahtuma Rantapuistossa

 

 

Midit

MA 2.5.          Oman lelun päivä

TI 3.5.            Arts and crafts / Social skills – good manners

KE 4.5.          Leivonta / Äitienpäiväjuhlat

TO 5.5.          Arts and crafts / Social skills – good manners

PE 6.5.          Rynkeby -juoksutapahtuma Rantapuistossa

 

  

Minit

MA 2.5.         Oman lelun päivä

TI 3.5.            Kädentaidot

KE 4.5.          Leivonta / Äitienpäiväjuhlat

TO 5.5.           Musiikki

PE 6.5.           Rynkeby- juoksut

 

 

Muuta huomioitavaa:

*Tervetuloa Äitienpäivän muffinssille ja mehulle ke 4.5. klo 15-16:30 välillä. Klo 16 lapset laulavat äideille!

*Kevätjuhla on tiistaina 24.5. klo 16.30.

 

Aurinkoisin terveisin, Hanna, Teija, Minna, Eeva, Salla, Luze, Bayoh ja Tania