fbpx

Viikkokirje 08/2022

Maxien tapahtumat viikolta: Maxit ovat tällä viikolla ottaneet ilon irti lumen kanssa touhuillessa. Pihalle on syntynyt lumimajoja, lumimurskaamoja ja välillä on tehty ihan oikeita lumitöitäkin aikuisen apuna. Talveen liittyen askartelimme pingviinejä kartongista. Jumppahetkellä tehtiin liikuntarataa Jumppiksessa. Lauluhetkellä mm. matkusteltiin eri maissa laukussa leipää ja piimää vaan.

 

Midien tapahtumat viikolta: Midi children started the week by having Gym practice, the children movement exercises aimed to reinforce body and balance awareness. They also drew their silhouettes on big paper to continue learning about self. Painting while listening to Vivaldi´s winter piece was a delightful experience; the children truly enjoyed the experience, and their impressions are seen in their pieces of art. This week we have read four books in English to continue learning the colors, the weather, family members and hygiene. During circle times we continue practicing the songs we know in English. As some children are on holiday, Midi and Mini groups have been playing together.

 

Minien tapahtumat viikolta: Viikko alkoi mukavasti ulkoilulla ja pulkkailulla. Rekkoihin on kasattu lumilapiolla lunta ja sitten työnnetty menemään ja kovasti päristelty. Lumikakkusia on myös syntynyt. Lumihangessa kävely ja liikkuminen on ollutkin hyvää tasapainoharjoitusta pienille! Lauluhetkessä lauloimme eläinlauluja, ja mietittiin yhdessä, mitä eri eläimet sanoo. Kädentaidoissa pääsimme repimään ihan luvan kanssa paperia ja kokeilimme vahaliiduilla piirtämistä sekä maalaamista pensselillä munakennoihin. Jumpassa harjoittelimme liikkumista eri tavoin musiikin mukana ja pysäyttämään liike. Viikon lopuksi kuuntelimme äänisatuja ja muovailimme.

 

 

Maxit

MA 28.2.      Kalevalanpäivän ohjelmaa

TI 1.3.           Laskiaistiistai; pulkkamäki ja pullat

KE 2.3.         Kädentaidot/viskarituokio

TO 3.3.          Jumppispäivä

PE 4.3.           Musiikkituokio / Kirjastoauto / hakumehut vanhemmille

 

 

Midit

MA 28.2.       Leivonta

TI 1.3.             Laskiaistiistain ohjelmaa

KE 2.3.          Snow Painting – half group

TO 3.3.           Music, songs and movement

PE 4.3.           Snow painting – Kirjastoauto / hakumehut vanhemmille

 

 

Minit

MA 28.2.       Leivonta

TI 1.3.             Laskiaistiistain ohjelmaa

KE 2.3.           Jumppis (hernepussit ja musiikkiliikunta)

TO 3.3.            Kotileikki / Eläinlaulut / Kädentaidot

PE 4.3.           Kotileikki / Kirjastoauto / hakumehut vanhemmille

 

 

Muuta huomioitavaa!

  • Vanhemmille hakumehut pe 4.3. klo 15 alkaen ulkona, tervetuloa!

 

Aurinkoisin terveisin, Hanna, Teija, Minna, Eeva, Salla, Luze, Jemina ja Tania