fbpx

VIIKKOKIRJE – VECKOBREV 17/2024

MINIT

Uusi viikko aloitettiin leikkien, sylitellen ja ulkoillen. Tiistaina aloitettiin salaisia askarteluja, luettiin satuja ja tarvottiin lumessa. Keskiviikkona ulkoiltiin ja leikittiin. Torstaina jatkoimme askarteluja sekä kävimme kävelyllä. Jokainen mini käveli reippaasti osan matkasta. Kävelyllä riemua aiheutti rekka-autot, koirat ja paloauto. Perjantaina musiikkihetkellä kaivettiin soittimet esiin ja soitettiin musiikin tahdissa. Olimme myös jumppasalissa palloilemassa sekä ulkona.

VIIKKO 18

Ma 29.4 Syli- ja leikkipäivä

Ti 30.4 VAPPUJUHLAT!

Ke 1.5 Päiväkoti kiinni

To 2.5 Askartelu & Ulkoilupäivä

Pe 3.5 Musiikkihetki & Jumppa

 

MIDIT

Maanantaina pidimme tuttuun tapaan leikki ja ulkoilu päivän. Aamupiirissä harjoittelimme kevätjuhla lauluja. Tiistaina suunnitelmamme muuttuivat, kun lumimyräkkä yllätti meidät. Retken sijasta leikimme pitkän kaavan mukaan ja otimme kaikkia Midien lempi leikkejä, kuten pehmopalikat, pikkulegot, autot ja kotileikki. Keskiviikkona oli jumppasali päivä. Harjoittelimme pallo pomputtamista, joka olikin aika vaikeaa. Treenasimme myös kiipeämistä puolapuille ja alas sekä otimme aikaa, kuinka kauan Midit jakoivat roikkua käsien varassa puolapuilla. Torstaina ja perjantaina askartelimme salaisuuksia ja niitä jatkamme vielä ensiviikolla.

VIIKKO 18

Ma 29.4 Syli ja Leikkipäivä

Ti 30.4 VAPPUJUHLAT!

Ke 1.5 Päiväkoti kiinni

To 2.5 Askartelua

Pe 3.5 Askartelua

 

MAXIT

Maanantaina aloitimme lukuviikon lukemalla lasten tuomia suosikkikirjoja. Luimme muun muassa sadun taskukokoisesta päiväkodin sijaisesta. Aloitimme myös vappuaskartelua. Tiistaina pidimme pienen suujumppatuokion, missä lapset saivat kuljettaa höyhentä puhaltamalla. Luimme lasten tuomien kirjojen joukosta prinsessasadun Lumikista ja jatkoimme vappuaskartelujamme. Keskiviikkona sekä Viskarit, että Puuhislaiset saivat työskennellä tunteiden hahmottamisen parissa erilaisten kuvatehtävien  avulla. Luimme myös sadun kadoksissa olevasta avaimesta. Torstaina vietimme musiikkihetkeä ennen retkellä lähtöä, lauloimme ruotsinkielisiä tutuksi tulleita lauluja. Lauluhetken jälkeen suuntasimme viereiselle urheilukentälle pelaamaan polttopalloa melko lumisissa maisemissa. Perjantaina Maxit saivat leikkiä pitkään ennen aamupiiriä ja ulkoilua. Aamupiirissä lauloimme muutaman kevätjuhlalaulun ja vietimme 6 -vuotis synttäreitä!

VIIKKO 18

Ma 29.4 Salaisia askarteluja

Ti 30.4 VAPPUJUHLAT!

Ke 1.5 Päiväkoti kiinni

To 2.5 Retki leikkipuistoon

Pe 3.5 Musiikkia ja leikkiä

 

TÄRKEIDEN TAPAHTUMINEN PÄIVÄMÄÄRÄT:

Ti 30.4 Vappujuhlat (Halutessaan saa pukeutua/ Ota pienet piknik eväät mukaan!)

Ke 8.5 Äitienpäivä aamiainen, Tervetuloa Äidit!

To 23.5 KEVÄTJUHLA

Ke 5.6 Kevätretki (Maxit ja Midit)

To 6.6 Kevätretki (Minit)

 

Päiväkotimme ryhmien puhelinumerot:

Maxit 050 473 8843

Midit 050 473 8810

Minit 050 473 8716