fbpx

VIIKKOKIRJE – WEEKLY LETTER 42/2021 MINIT

TÄMÄN VIIKON KUULUMISET MINIEN RYHMÄSTÄ/THIS WEEKS GREETINGS FROM MINIS GROUP:

Maanantaina vietimme teemamme mukaisia satutanssiaisia. Viikon aloitus olikin satumaista ja piristävää näin pimenevien aamujen saapuessa. Minit ovat askarrelleet viikkojen aikana itsellensä myös omat kruunut, mitkä lapset laittoivat päähänsä tanssien lomassa. Tällä viikolla saimme ryhmäämme myös uuden aikuisen ja olemme ottaneet hänet iloiten mukaan joukkoomme! Retki Eduskuntatalon portaille ja pyörähdys Pikkuparlamentin sekä Luonnontieteellisen museon kautta takaisin päiväkodille piti sisällään paljon. Näimme monta erilaista bussia, rekkaa sekä monen värisiä autoja! ”Mä hakkaan ja naulaan, näin autoa teen. Mä sahaan ja höylällä silittelen. Mä maalaan sen sudilla hienoksi näin. Nyt autoni starttaan ja käyn eteenpäin, tööööt! Samalla harjoitellen liikenteessä liikkumista ja toimimista. Osa lapsista harjoitteli myös nousemista ylös pitkin Eduskuntatalon portaita, hyvää harjoitusta oli myös askeltaa sieltä takaisin alas. Keskiviikkona kopiteltiin palloilla ja pompittiin pomppupallolla! Treenien lomassa lajiteltiin palloja kokojärjestykseen. Syksyn yksi suosikkilauluista on meillä Mineissä ollut Kaksi pientä peikkolasta. Kuten olemme maininneetkin hyppäävämme sienimetsään, on nyt seinällemmekin ilmestynyt jättikärpässieni! Lapset saivat viikon aikana harjoitella värittämistä tusseilla ja luoda omat taiteelliset peikkolapset sienen alle. Projektimainen työskentely antaa mahdollisuuden yhteiseen iloon, oppimiseen ja mielikuvitukseen! Viikon päätimme lukien satuja ja tietenkin leikkien, sitä ei pidä unohtaa!

 

Ensiviikolla vietämme..

Halloween juhlia ja asu on tietenkin vapaa! Lapsi voi myös halutessaan tuoda oman taskulampun mukaan päiväkotiin!

sekä koko viikon kestävää Nalle-viikkoa. Viikon päätämme Nallelääkärin vastaanottoon, joten lapsi voi halutessaan tuoda oman pehmoisen halikamun mukanaan päiväkotiin!

 

ENSI VIIKON SUUNNITELMAT/PLANS FOR NEXT WEEK:

Ma/Mon: Muskari klo 9.00 // Music session at 9.00

Ti/Tue: Retki Kansallismuseon pihalle, lähtö 9:20 // Trip Day to National Museums yard, leaving at 9:20

Ke/Wed: Halloween Party (Child can bring their own flashlight)

To/Thur: Kädentaidot – Sadonkorjuu // Arts & crafts – Harvesting

Pe/Fri: Nallelääkäri (Lapsi voi halutessaan tuoda lääkärin vastaanotolle oman pehmolelun) // Teddy Doctor (Child can bring their own stuffed animal for Doctors office)

 

MUUTA HUOMIOITA/OTHER IMPORTANT INFORMATION:

* Aamupala tarjoillaan/Breakfast is served at 8:00-8:20

Toivomme, että lapsenne on pöydässä viimeistään klo.8:20, jotta päivän toiminta saadaan alkamaan kiireettömästi/We hope that your child is at the table by 8:20, so we can start our daily activities as planned without a rush.

 

Töölön Minit/Töölö Minis