fbpx
  • English
    • Finnish
    • Swedish

Munkkiniemen Ankkalampi – Duckies

Perustie 24, 00330 Helsinki
Mini-Ankat 050 462 7943
Midi- & Maxi-Ankat 050 400 8254
munkka@ankkalampi-ankdammen.fi
Aukioloaika: 8.00 – 17.00

AJANKOHTAISTA

“Päiväkotimme tarjoaa perheen pienimmille turvallisen kasvu- ja oppimisympäristön. Yhteistyö perheiden kanssa mahdollistaa jokaiselle lapselle vahvan oppimispohjan. Jokainen lapsi kohdataan meillä omana arvokkaana yksilönään.”

Talon vastaava varhaiskasvatuksen opettaja
Marjukka Nieminen

Munkkiniemen Ankkalampi – Duckies

Munkkiniemen Ankkalampi on pieni ja lämminhenkinen päiväkoti Munkkiniemen sydämessä, palveluiden, leikkipuistojen, rantojen ja metsien ympäröimänä. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta kodinomaisissa tiloissa ikäryhmätasoisesti. Yksikkömme pienet ryhmäkoot takaavat jokaisen lapsen yksilöllisen huomioimisen. Arkeamme rikastuttavat viikoittaiset metsäretket, taide aktiviteetit ja kulttuurin monimuotoisuus. Opettelemme asioita lapsilähtöisesti leikkien, liikkuen, tutkien ja oivaltaen vaihtuvien teemojen tukemana. Toiminnallisen kaksikielisyyden ansiosta, lapsi oppii arjessa niin suomen kuin englannin kieltä.  

Meille tärkeää on jokaisen lapsen yksilöllinen kohtaaminen, toimiva päivärytmi, turvaa tuovat rutiinit sekä arvostava yhteistyö perheiden kanssa. Arjessamme pyrimme luomaan avoimen, kiireettömän, kodikkaan ja lämpimän ilmapiirin, jossa otamme huomioon lapset yksilöinä, tukien heidän kasvuaan ja kehitystään yhteistyössä perheiden kanssa. Yhdessä tarjoamme parasta varhaiskasvatusta ja hoitoa lapsellesi.

RYHMÄT: Mini-Ankat, Midi-Ankat, and Maxi-Ankat