fbpx
  • English
    • Finnish
    • Swedish
Previous slide
Next slide

Herttoniemenrannan Ankkalampi – Duckies

Laivalahdenkaari 25, 00810 Helsinki
Maxit & Midit 050 401 9229
Minit 050 323 6297
hranta@ankkalampi-ankdammen.fi
Aukioloaika: 8.00 – 17.00

AJANKOHTAISTA

“Haluamme tarjota lapsille rauhallisen kasvuympäristön, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä omassa tahdissaan.”

Talon vastaava varhaiskasvatuksen opettaja
Marjukka Nieminen

Herttoniemenrannan Ankkalampi – Duckies

Herttoniemenrannan Ankkalampi tarjoaa varhaiskasvatusta merellisessä ja luonnonläheisessä miljöössä. Toiminnallinen kaksikielisyys suomen ja englannin kielellä näkyy ja kuuluu jokapäiväisessä arjessamme. Herttoniemenrannan Ankkalammessa arkea jakavat Minit, Midit ja Maxi-Ankat.

Me täällä Herttoniemenrannan Ankkalammessa tahdomme tarjota jokaiselle lapselle rauhallisen kasvuympäristön ja mahdollisuuden kehittyä omaan tahtiin. Ikätasoinen toiminta ja yksilöllinen huomioiminen mahdollistuu pienryhmätoiminnan avulla. Opettelemme asioita leikkien, liikkuen, oivaltaen ja tutkien. Meille on tärkeää huomioida jokainen lapsi omana arvokkaana yksilönään.

Minien ryhmän toiminta perustuu toimivaan päivärytmiin, jossa rutiinit antavat raamit toimivaan arkeen sekä turvalliseen kasvuympäristöön. Tahdomme tarjota lapsille sylin täydeltä laadukasta varhaiskasvatusta ja hoitoa. Pieni ryhmäkoko, kodinomainen ympäristö sekä ammattitaitoiset varhaiskasvattajat takaavat yksilöllisten tarpeiden huomioinnin sekä taaperoikäisen kasvurauhan.  

RYHMÄT: Mini-Ankat, Midi-Ankat, and Maxi-Ankat