fbpx

VIIKKOKIRJE/ WEEKLY LETTER 51

VIIKON TAPAHTUMAT LAHNALAHTI 1:/ THIS WEEK IN LAHNALAHTI 1:

Tällä viikolla videoimme joulujuhlaesityksemme. Kaikki loistivat omissa rooleissaan ja pienistä esityksestä syntyi oikein ihana sekä riemastuttava kokonaisuus! Olemme myös retkeilleet ulkona ja käyneet ihastelemassa Lauttasaaren jouluvaloja sekä joulukoristeita. Myös uusia joululauluja on opittu hurjaa tahtia, joista yksi suosituimmista on ollut ”Porsaita äidin oomme kaikki”. Viikko huipentuikin joululaulujen ja tanssiliikkeitten tahdittamaan lasten joulujuhlaan.

VIIKON TAPAHTUMAT LAHNALAHTI 2:/ THIS WEEK IN LAHNALAHTI 2:

Joulu lähestyy ja me olemmekin täällä Ankkalammessa valmistautuneet jouluun kovalla tohinalla. Kuluneella viikolla olemme tutustuneet uusiin, loman jälkeen aloittaviin Ankkalampelaisiin sekä tehneet koko yksikkömme yhteisen jouluvideon läheisimmille. Videon teemana meillä on ollut maailmanympärysmatka, jota olemme tehneet koko tämän lukukauden. Matka jatkuu vielä koko seuraavan lukukauden.

MA 4.1/ MON 4.1: Roolileikkipäivä (Voi pukeutua mieluisiin roolivaatteisiin)/ Roleplay day (You can dress up role play costume)

Kiitos kuluneesta vuodesta ja haluamme toivottaa teille kaikille oikein mukavaa ja rauhallista joulua sekä hyvää Uutta vuotta 2021!

Muuta huomioitavaa/Other important information:

Puhelinnumeromme/ Our phone numbers:

LAHNALAHTI 1 (Gyldenintie 9)
• 050-455 7366
LAHNALAHTI 2 (Tallbergin puistotie 7)
• 050-3393520

Mukavaa viikonloppua & Have a nice weekend!
Lahnalahden Ankkalampi-Duckies henkilökunta-staff