fbpx

VIIKKOKIRJE-WEEKLY LETTER 48/2021 MINIT

TÄMÄN VIIKON KUULUMISET MINIEN RYHMÄSTÄ/THIS WEEKS GREETINGS FROM MINIS GROUP:

Maanantaina toivotimme Miljalle lämpimät jouluntoivotukset ja kiitimme tästä syyskaudesta. Tammikuussa taas tavataan! Kirpsakka pakkassää ja ihanat lumihiutaleet ovat olleet osa lasten jouluntunnelmaa tällä viikolla. Retkelle suuntasimme perinteisesti ihastelemaan Stockmannin jouluista satuikkunaa, ja seikkailumme sai mukavan käänteen kun nelosen ratikka olikin tupaten täynnä muita päiväkotilapsia matkalla samaan kohteeseen. Jäimme odottamaan seuraavaa sporaa ja iloksemme pääsimme köröttelemäänkin kympin ratikalla, kuten meille niin tutussa Metrolla mummolaan laulussa lauletaan. Tosin tällä kertaa mummola vaihtuikin jouluiseksi taikamaaksi. Keskiviikkona Timantit ulkoilivat aamupäivästä Midien kanssa ja ryhmämme muut lapset rakensivat yhdessä temppuradan nukkariin! Oi maamme, Suomi, synnyinmaa, soi, sana kultainen! Ei laaksoa, ei kukkulaa, ei vettä rantaa rakkaampaa, kuin kotimaa tää pohjoinen, maa kallis isien! Sun kukoistukses kuorestaan kerrankin puhkeaa, viel lempemme saa nousemaan sun toivos, riemus loistossaan, ja kerran, laulus synnyinmaa korkeemman kaiun saa. Itsenäisyyspäivää vietimme tanssien ja askartelemalla juhlapäivää kunnioittaen. Tällä viikolla saimme avata jo ensimmäiset joulukalenteriluukut! Jokaisena päivänä luukusta löytyy viesti joulupukilta, tehtävä, jonka yhdessä toteutamme tai ratkomme. Jokainen lapsi saa vuorollaan avata luukun ja viedä kotiinsa luukusta löytyvän tarran.

Kop kop kop! Joulu oveen kolkuttaa. Kop kop kop! Joko sisään tulla saa? Ei ihan vielä, kun siivoamatta on koti ja piparit leipomatta.

ENSI VIIKON SUUNNITELMAT/PLANS FOR NEXT WEEK:

Ma/Mon: Itsenäisyyspäivä – Päiväkoti kiinni // Independents Day – Kindergarten closed

Ti/Tue: Retki Kansallismuseon pihalle lähtö 9.25 // Trip to National Museum yard leaving at 9.25

Ke/Wed: Liikunta – Temppuilu, temppuradat // P.E. – Obstacle course

To/Thur: Kädentaidot – Joulun taikaa // Arts and Crafts – Magic of Christmas

Pe/Fri: Soittimet // Musical Instruments

MUUTA HUOMIOITA/OTHER IMPORTANT INFORMATION:

* Aamupala tarjoillaan/Breakfast is served at 8:00-8:20

Toivomme, että lapsenne on pöydässä viimeistään klo.8:20, jotta päivän toiminta saadaan alkamaan kiireettömästi/We hope that your child is at the table by 8:20, so we can start our daily activities as planned without a rush.

Töölön Minit/Töölö Minis