fbpx
Ankkalampi logo

VIIKKOKIRJE-WEEKLY LETTER 46/2021 MINIT

TÄMÄN VIIKON KUULUMISET MINIEN RYHMÄSTÄ/THIS WEEKS GREETINGS FROM MINIS GROUP:

Marraskuun puoliväli ohitettu ja vauhdikkaasti siirrymme kohti joulua! Muskarissa pääsimmekin harjoittelemaan joululauluja ja seinillemme on eksynyt joulukalenteri ja tontut meidän seuraksemme.

Tällä viikolla on vietetty Lapsen oikeuksien viikkoa. Tämä näkyi meillä erityisesti lasten kokouksena, jossa lapset valitsivat yhdessä mitä elokuvaa ensi viikon Leffa-päivänä katsomme!  Kokouksen päätös oli loppujen lopuksi Pipsa Possu. Emme siis kukaan meinaa malttaa odottaa ensi perjantaita!

Retkellä pääsimme vihdoin käymään Oodi-kirjastossa. Löysimme hurjasti portaita sekä leikkijunan, johon kaikkien oli välittömästi päästävä leikkimään. Kurkistimme myös Satuseinä huoneeseen, jossa pääsimme luomaan lehtiä omalla kosketuksellamme.

Liikunnassa tanssimme kansantansseista ehkä sitä tutuinta eli Letkajenkkaa. Käsitöissä jatkui samantyyppinen teema, kun pääsimme taiteilemaan Maatuskat.

Perjantaina pääsimme kokeilemaan mitä käy, kun sekoittaa ruokasoodaa ja viinietikkaa. Sehän sihisee ja pulppuaa ja alta paljastui mitä upeampia värejä.

 

ENSI VIIKON SUUNNITELMAT/PLANS FOR NEXT WEEK:

Ma/Mon: Muskari klo 9.00. // Music session at 9.00.

Ti/Tue: Retki Apollon puistoon lähtö 9.25 // Trip to Apollos park leaving at 9.25

Ke/Wed: Liikunta – Kiipeäminen, pyöriminen ja kieriminen // P.E. – Climbing, spinning and rolling

To/Thur: Kädentaidot – Aistit ja tutkiminen // Arts and Crafts – Sensory and exploration

Pe/Fri: Leffa-päivä // Movie Day

 

MUUTA HUOMIOITA/OTHER IMPORTANT INFORMATION:

* Aamupala tarjoillaan/Breakfast is served at 8:00-8:20

Toivomme, että lapsenne on pöydässä viimeistään klo.8:20, jotta päivän toiminta saadaan alkamaan kiireettömästi/We hope that your child is at the table by 8:20, so we can start our daily activities as planned without a rush.

 

Töölön Minit/Töölö Minis