fbpx

VIIKKOKIRJE – WEEKLY LETTER 45/2021

VIIKKOKIRJE / WEEKLY LETTER 45/ 2021

Uusi viikko alkoi tuttuun tapaan muskarilla sekä leikillä pienryhmissä. Tällä viikolla minit ovat päässeet tutustumaan lisää muumilakson asukkaisiin. Olemme lukeneet muumiaiheisia kirjoja ja tutustuneet muumikäsinukkeihin. Lisäksi minit ovat tehneet viimeisiä viimeistelyjä perjantain isänpäiväjuhlia varten. Viikko huipentui myös yhteiseen musiikkihetkeen rytmi klubissa.

 

Midit aloittivat Ankka-uuden viikon kädentaitojen parissa. Tällä kertaa viimeisteltiin viime viikolla aloitettuja isänpäivä yllätyksiä. Tiistaina suunnattiin retkelle yhdessä Maxien kanssa. Tällä kertaa kohteeksi valikoitui kauniin Tuomiokirkon portaat. Portaat olivatkin oiva paikka mm. erilaisille kiipeilyharjoituksille. Lisäksi lapset pääsivät leikkimään “Peiliä”, ja samalla muistelemaan miten leikin säännöt menivätkään. Hienosti Midit muistivatkin leikin ja iloitsivat yhdessäolosta! Keskiviikkona musisoitiin tuttuun tapaan muskarissa sekä leikittiin pienryhmissä. Torstaina nautittiin monenlaisista leikeistä pienryhmissä ja viikko päätettiin valmistautumalla odotettuun isänpäivän viettoon puistossa.

 

Maxit aloittivat viikon askarrellen (yllätykset). Hienomotoriset taidot, ohjeiden kuuntelu sekä kirjainten harjoittelu saivat hyvää harjoitusta tehtävän parissa. Tiistaina suunnattiin retkelle yhdessä Midien kanssa. Tällä kertaa kohteeksi valikoitui kauniin Tuomiokirkon portaat. Portaat olivatkin oiva paikka mm. erilaisille kiipeilyharjoituksille. Lisäksi lapset pääsivät leikkimään “Peiliä” ja havainnoimaan korkealta näkyvää maisemaa. Keskiviikkona muskarissa oli mm. aarteen etsintää kun muskarinalle oli kadottanut sävelensä! Leikimme myös pienryhmissä ja tällä viikolla Maxien ryhmässä leikkien suosikkiteemaksi on noussut perinteinen kotileikki. Torstain viskarituokiolla aiheena oli mittaaminen ja esineiden ominaisuuksien havainnointi sekä luokittelu. Mittasimme mm. lasten valitsemia esineitä ja luokittelimme ne painon ja pituuden mukaan järjestykseen. Piirsimme paperille ja leikkasimme kaverin jalkapohjan kuvat ja tehtävänä oli järjestää myös nämä jalkapohjat pituusjärjestykseen. Tuokion päätteeksi teimme myös kelluu/uppoaa tutkimuksia valikoiduista ryhmätilan esineistä.

 

ALUSTAVA VIIKKO-OHJELMA/ WEEKLY PROGRAM PLAN

Minit

Ma / Mon 15.11 Muskari 9.30 / Leikkiä

Ti / Tue 16.11 Muumisadut (saa tuoda omia muumikirjoja)

Ke / Wed 17.11 Kädentaidot

To / Thu 18.11 Muumijumppa

Pe / Fri 19.11 Lasten oikeuksien päivä/ Children’s Rights Day

 

Midis

Ma / Mon 15.11 Arts & crafts

Ti / Tue 16.11 Retki, lähtö puistosta klo. 9.30

Ke / Wed 17.11 Muskari 9.30 & pienryhmätoimintaa

To / Thu 18.11 Gymnastics

Pe / Fri 19.11 Lasten oikeuksien päivä/ Children’s Rights Day

 

Maxis

Ma / Mon 15.11 Arts & Crafts

Ti / Tue 16.11 Retki, lähtö puistosta klo. 9.30

Ke / Wed 17.11 Muskari 10.15 & pienryhmätoimintaa

To / Thu 18.11 Viskari

Pe / Fri 19.11 Lasten oikeuksien päivä/ Children’s Rights Day

 

Iloista viikonloppua kaikille!

Kruununhaan Ankkalammen aikuiset

 

Have a nice & sunny weekend!

The Staff of Kruununhaka Ankkalampi-Duckies