fbpx
Ankkalampi logo

VIIKKOKIRJE/WEEKLY LETTER 44/2021 MINIT

TÄMÄN VIIKON KUULUMISET MINIEN RYHMÄSTÄ/THIS WEEKS GREETINGS FROM MINIS GROUP:

Viikko käynnistettiin marakassien ja ksylofonien sulosoinnuilla, päästiin tutustumaan kettulauluun sekä lennättämään kauniita erivärisiä huiveja. Choo, choo! Retkipäivänä pikkuiset tassut pitivät kiirettä, sillä jokainen oli innoissaan retkikohteestamme! Matka Elielinaukiolle rikastutti meitä ylä- ja alamäillä, eri nähtävyyksillä ja vaikka millä! Ennen kaikkea retkisää oli mitä mahtavin ja junia nähtiin läheltä ja kaukaa! Päivän aikana hiljennyttiin leikin lomassa kuuntelemaan Storytelistä kansansatua Kilpikonna ja jänis. Rauhoittuminen ja oman kehon tunteminen sekä kuunteleminen on tärkeää arjessa. Leikkien ohessa on mahdollisuus harjoitella ja oppia pysähtymään. Eläinjooga hauskoine kuvakortteineen kera rauhoittavan tunnelmamusiikin vei lasten huomion hetkeksi omaan kehoon. Rauhoittuminen oli aistittavissa ja lasten antama palaute oli positiivista. Joogaliikkeet tukevat rauhoittumistaitoja ja myönteinen käsitys omasta itsestä vahvistuu. Namaste! Tällä viikolla olemme aloittaneet ”yllätysaskartelut” seuraavan viikon tärkeää iltapäivää silmällä pitäen…Shh, ei niistä vielä sen enempää! Viikon laitoimme pakettiin lelupiirillä, jossa jokainen lapsi sai esitellä oman lelunsa muille. Päivä sujui riemuisasti omilla leluilla leikkien. Nyt on taas hetki viettää lammas-lauantai ja sukka-sunnuntai kotosalla niin saadaan taas uutta puhtia mato-maanantaihin!

Hei kaikki isät!

Haluamme osallistuttaa teidät mukaan suunnitteluumme ja toivoisimme teiltä muutamaa lapsuutenne lempisatua. Näin isänpäivää ja teemaamme sopivasti yhdistellen, lapset pääsisivät hyppäämään heille ehkä täysin uusien tarinoiden lumoihin! Lapsi voi tuoda kirjan päiväkotiin, jos sellainen vielä on tallessa tai voitte viestitellä meille suoraan satujen nimiä niin voimme etsiä niitä valmiiksi perjantain tuokioon. Kiitos jo etukäteen!

ENSI VIIKON SUUNNITELMAT/PLANS FOR NEXT WEEK:

Ma/Mon: Muskari klo 9.00 // Music session at 9.00

Ti/Tue: Pelipäivä // Game Day

Ke/Wed: Kansansatupäivä // Folk Tales

To/Thur: Aistit – tahmaseinä // Sensory – Sticky Wall

Pe/Fri: Isän lapsuuden sadut // Dads childhood fairytales

 

MUUTA HUOMIOITA/OTHER IMPORTANT INFORMATION:

* Aamupala tarjoillaan/Breakfast is served at 8:00-8:20

Toivomme, että lapsenne on pöydässä viimeistään klo.8:20, jotta päivän toiminta saadaan alkamaan kiireettömästi/We hope that your child is at the table by 8:20, so we can start our daily activities as planned without a rush.

 

Töölön Minit/Töölö Minis