fbpx

Viikkokirje – Weekly letter 42

Minit ovat kuluneella viikolla touhunneet monenmoisia askareita. Viikko alkoi leikkipäivällä muskarin ollessa syyslomalla. Kotileikki ja autoleikki ovat ehdottomasti tämän hetken suosikit. Samalla tulee harjoiteltua monia hyödyllisiä taitoja kuten esim. jakamista, vuorottelua, nimeämistä, laskemista ja kaveritaitoja tietenkin myös. Eläinsadussa tutustuttiin tällä viikolla karhuun nimeltä Mur, joka poikkesi muista karhuista siinä, että hän ei halunnut nukkua talviunta, koska se on niin tylsää.Kädentaidoissa aloitimme Halloweeniin valmistautumisen ja harjoittelimme hienomotorisia taitoja kurpitsa ja kissa -askartelun merkeissä. Viikko päätettiin Open Mic -hetkeen, jossa Minit saivat näyttää esiintymistaitojaan. Upeita, rohkeita ja taitavia miniesiintyjä on niin ihana seurata!

Midien viikon starttasi pienryhmäleikit. Tällä kertaa Midit innostuivat dinosauruksista, legorakenteluista sekä hamahelmistä. Valtakunnallista satupäivää Midit juhlistivat satutuokiolla, jossa kuultiin tarina ”The Girl who loved wild horses”. Tiistaina Midit suuntasivat retkelle yhdessä Maxien kanssa. Retken kohteeksi muodostui syksyinen Kauppatori torikojuineen. Keskiviikon musiikkituokiolla laulettiin lasten toivelauluja englannin ja suomen kielellä. Torstaina jumppailtiin sisäliikunnan muodossa (teemana palloilu) ja viikon päätteeksi harjoitettiin kädentaitoja Halloween-askartelun parissa. Viikon mittaan Midit ovat harjoittaneet myös kirjaimia eri keinoin ja leikkineet ihanilla rooliasuilla. Myös tuttuun tapaan Open Mic ilahdutti Midien viikkoa.

Maxit aloittivat uuden viikon Halloween-juhlien valmistelun ja kädentaitojen parissa. Maxit pääsivät taiteilemaan upeat kissatyöt, joiden taustalla näkyi haamuja, kurpitsoja ja hämähäkin seittejä. Askartelussa Maxit saivat lisää kokemusta saksien käytöstä & leikkaamisesta, liimaamisesta, sommittelusta sekä mallista askartelusta. Myös lasten ikkunamaalaus oli osana Halloween-valmisteluja. Lisäksi vietimme Sadun päivää, ihanien lukutuokioiden parissa. Lapset pitivät erityisesti kirjasta ”Viidakon väki”, ja siellä seikkailevista eläinsankareista. Tiistaina Maxit lähtivät retkeilemään yhdessä Midi-kavereiden kanssa. Keskiviikkona musisoitiin musiikkituokiolla, kun taas torstaina vietettiin tuttuun tapaan Pre-Viskaria & Viskaria. Viikon Maxit päättivät Open Micin tahdeissa, harjoittaen esiintymistaitoja, itseilmaisua sekä nauttien ystävien hienoista esityksistä.

Viskarissa jatkettiin tällä viikolla kirjainharjoittelua. Viskarit pääsivät taas treenaamaan oman nimen kirjoittamista ja kynäotetta. Tämän jälkeen siirryttiin piirtämistehtävään, jossa piirrettiin erilaisia ruokia omaan nimeen sisältyvillä kirjaimilla. Tämän jälkeen pelattiin viime viikolta tuttua lasten Aliasta. Lapset tavuttivat pelin sanoja taputtaen, sekä pohtivat millä kirjaimella mikäkin sana alkaa.

 

ALUSTAVA VIIKKO-OHJELMA/ WEEKLY PROGRAM PLAN

Minis

Ma / Mon 25.10 Muskari 9.30 / Leikkiä

Ti / Tue 26.10 Eläinsadut

Ke / Wed 27.10 Kädentaidot – Halloween & Autumn dates 27.10 starting 15.30 at Säätytalo park

To / Thu 28.10 Halloween liikuntaleikit

Pe / Fri 29.10 Halloween naamiaiset

 

Midis

Ma / Mon 25.10 Animal stories project

Ti / Tue 26.10 Baking

Ke / Wed 27.10 Muskari 9.30 & Autumn dates starting 15.30 at Säätytalo park

To / Thu 28.10 Gymnastics

Pe / Fri 29.10 Halloween celebration

 

Maxis

Ma / Mon 25.10 Arts & Crafts

Ti / Tue 26.10 Baking

Ke / Wed 27.10 Muskari 10.15 & Autumn dates starting 15.30 at Säätytalo park

To / Thu 28.10 Viskari & Pre-Viskari

Pe / Fri 29.10 Halloween celebration

 

Iloista viikonloppua kaikille!

Kruununhaan Ankkalammen aikuiset

 

Have a nice weekend!

The Staff of Kruununhaka Ankkalampi-Duckies