fbpx
Ankkalampi logo

VIIKKOKIRJE – WEEKLY LETTER 40/2021

MINIT/MINIS

Minit ovat tällä viikolla kuunnelleet Pipsa possu puistossa -satua, sekä askarrelleet omat Pipsat koristamaan seinälle. Retkeilimme myös läheiselle jalkapallokentälle pelaamaan jalkapalloa ja juoksentelemaan. Samalla nautimme aurinkoisesta ilmasta ja ihmettelimme syksyä. Torstaina oli taas paljon odotettu muskari. Viikon päätimme leikkipäivään.

Ma/Mon 11.10. Retkipäivä / Trip day (We will leave at 9.30)

Ti/Tue 12.10. Lelupäivä / Toy day

Ke/Wed 13.10. Askartelu / Arts and crafts

To/Thu 14.10. Muskari

Pe/Fri 15.10. Muovailua / Play dough

 

MAXIT – MAXIS

Syyskuun viimeistä viikkoa vietettiin Maxien ryhmässä iloisin mielin. Alkuviikosta työssäoppimisen harjoittelijamme Mariia piti avaruusaiheisen liikuntatuokion, jossa astronautit harjoittelivat liikkeitä ennen avaruuslentoa. Lapset olivat innoissaan tästä ja olivat aktiivisesti mukana. Tiistaina retkeilimme Kluuvin puistoon. Retki meni todella hyvin ja kaikki jaksoivat kävellä upeasti koko puistoon ja takaisin Ankkalampeen. Keskiviikkona vuorossa oli tuttuun tapaan satuhetki, ja tällä viikolla luimme yhden ryhmän lapsen lempikirjan. Kaikkien aikojen ensimmäinen Mauri Kunnaksen luukkukirja, jossa seikkailivat haamut. Torstaina vuorossa oli kaikkien aina paljon odottama muskari. Muskarissa lapset tutustuivat afrikkalaiseen laulurytmiin ja lauloimme syksyisiä lauluja. Olemme tällä viikolla ihmetelleet ja pohtineet ruskan ilmiötä ja nauttineet ihanista syksyisistä maisemista pihallamme. Perjantaina askartelimme syysteeman mukaisesti koivu ruskassa. Lapset harjoittelivat silkkipaperien repimistä, maalaamista ja silmä-käsi koordinointia.

Perjantaina oli harjoittelijamme Mariian viimeinen päivä päiväkodissamme. Lapset hyvästelevät Mariian halein ja ihanin sanoin. Viikkoon mahtui, myös paljon leikkiä ja muuta hauskaa.

Ma/Mon 11.10. Liikuntaa/ Physical education

Ti/Tue 12.10. Retkipäivä/ Trip day (We will leave at 9.30)

Ke/Wed 13.10. Satuhetki/ Story Time

To/Thu 14.10. Muskari / Viskari activities

Pe/Fri 15.10. Askartelua/ Arts and crafts

 

Viikko-ohjelma voi muuttua tarvittaessa. Weekly schedule can change if needed.

Terveisin / Greetings, Kulosaaren Ankkatiimi- Duckies Team, Puh./Phone: 050- 566 8049

Oy Ankkalampi – Ankdammen Ab – kaupungin parasta varhaiskasvatusta & päivähoitoa