fbpx
Ankkalampi logo

VIIKKOKIRJE-WEEKLY LETTER 38/2021 MINIT

TÄMÄN VIIKON KUULUMISET MINIEN RYHMÄSTÄ/THIS WEEKS GREETINGS FROM MINIS GROUP:

Tällä viikolla olemme päässeet huomaamaan syksyn saapumisen toden teolla. Villahaalarit ja sadevaatteet ovat olleet tarpeen ja syksylaulut ja lorut ovat raikuneet pitkin viikkoa. Kädentaidoissa pääsimme pujottelemaan toukkaa omenoiden läpi ja värittämään.

Minit on jaettu kolmeen pienryhmään ikätasoisesti, jotka ovat Bubbles/Kuplat, Balloons/Ilmapallot ja Diamonds/Timantit. Kuplat ovat 1-1.5-vuotiaita, Ilmapallot ovat 1.5-2-vuotiaita ja Timantit taasen 2-3-vuotiaita. Oman lapsenne ryhmän voitte tarkistaa päiväkodin seinältä.

Näihin ryhmiin viitaten Timanttien torstain jumppa oli temppurata Nervanderin puistossa, Kuplat sekä Ilmapallot temppuilivat sisällä. Timantit herättivät vahingossa nukkuvan karhun, joka lepyteltiin lopuksi marjoilla. Kuplat ja Ilmapallot taasen pääsivät rakentamaan siilille pesän ja tasapainoilemaan kivillä. Viikkomme päättyi mukavasti loruja ja runoja kertaillen ja leikkien. Mukavaa viikonloppua kaikille ja nähdään taas maanantaina!

 

ENSI VIIKON SUUNNITELMAT/PLANS FOR NEXT WEEK:

Ma/Mon: Muskari klo 9.00 // Music session at 9.00

Ti/Tue: Retki Temppeliaukion puisto lähtö klo 9.20 // Trip to Temppeliaukios park leaving at 9.20

Ke/Wed: Kädentaidot – Syksyn taikaa // Arts & crafts – Magic of Autumn

To/Thur: Liikunta – Kehon hahmotus, tasapainoilu // Physical Education – Body perception, balancing

Pe/Fri: Satupäivä // Story Day

 

MUUTA HUOMIOITA/OTHER IMPORTANT INFORMATION:

* Aamupala tarjoillaan/Breakfast is served at 8:00-8:20

Toivomme, että lapsenne on pöydässä viimeistään klo.8:20, jotta päivän toiminta saadaan alkamaan kiireettömästi/We hope that your child is at the table by 8:20, so we can start our daily activities as planned without a rush.

 

Töölön Minit/Töölö Minis