fbpx

VIIKKOKIRJE-WEEKLY LETTER 34/2021

VISKARIT & MESTARIT

Viikkomme alkoi maanantain liikuntatuokiolla ja mukavassa, joskin varsin syksyisessä säässä. Tiistaina suurin osa ryhmästämme osallistui alkaneisiin Muskarituokioihin. Mahtavaa kuulla taas lasten into ja ihastus Miljan tuntien aikana ja niiden jälkeen. Päiväkoti- ja Eskarirauhaa vietimme oman ryhmän kesken; ohjelmassa oli Kivan Kaverin- tunnusmerkkien luettelu, luottamuskävelyä kaverin johdattamana sekä monta erilaista nimi- ja tunnistusleikkiä. Lopuksi vielä vietimme lasten toive discon, jossa totta kai soivat sekä vanhat tutut, että viimeisimmät hitit.

MIDI-MAXIT /MIDI-MAXIS

Tällä viikolla lapset ovat saaneet nauttia kunnon syyssäistä. Tiistaina lapsilla oli pienryhmätoimintaa jossa oli: taidepiste (Joy), english club (Daniel) ja keskustelua millainen rauhallinen päiväkoti on? (Jani) Mikä on pk:ssa hauskaa? Milloin/mistä voi tulla paha mieli? Miten voin osoittaa että välittää kaverista… Teemaan liittyen pelattiin pöytäpelejä ja tehtiin palapelejä. Viikon kohokohtana oli lasten mielestä ilmapallodisco. Ulkoleikkiteemalla jatkettiin torstaina, jolloin leikittiin banaanihippaa, Herra susi…paljonko kello on? ja Kuka pelkää mustekalaa? Viikko päätettiin leikkeihin pareittain, jossa teemana oli neuvottelu- ja yhteistyötaidot.

TULEVA VIIKKO / NEXT WEEK

VISKARIT & MESTARIT

Mon/Ma: Koko ryhmän pitkä liikuntatuokio/Whole groups long physical education session

Tue/Ti: VISKARIT: Tiedekokeiluja/Science experiments MESTARIT: Tiedekokeiluja/Science experiments

Wed/Ke: VISKARIT: Aiheena: perheenjäsenet/Topic: Family members MESTARIT: Seikkailujen Eskari/Preschool activity book

Thu/To: Koko ryhmän luontopäivä / Whole groups nature day, scavenger hunt
Fri/Pe: VISKARIT: Sanaleikki-tehtäviä/Activitypages MESTARIT: Matemaattisia pelejä/Mathematical games

MIDI-MAXIT /MIDI-MAXIS

Mon/Ma: Muskari – Music day

Tue/Ti: Omena-askartelua + sosiaaliset taidot (ohjattu) – Apple lacing craft (group 1) + social skills (guided activity)

Wed/Ke: Retki Hesperian puistoon – Trip to Hesperian park

Thu/To: Ulkoliikuntaa; pallon heitto+kiinniotto ja vieritys – Outdoor gym; throwing a ball + catching and rolling

Fri/Pe: Leikit pareittain, jossa teemana päätöksentekotaidot ja kuuntelu – Playing in pairs, the theme is decision making skills and listening

 

Terveisin,
Ankkalampi-Duckies Töölön tiimi