fbpx

VIIKKOKIRJE/WEEKLY LETTER 33/2022

15.-19.8.2022

MAXIT/MAXIS

Maanantaina otimme askartelu välineet mukaan ja lähdimme lähimetsään. Pidimme metsässä maisemamaalaustuokion. Ihastelimme samalla luontoa ja luonnossa kasvavia marjoja ja puita. Lapset ottivat inspiraatiota sekä metsästä että merestä. Tiistaina lähdimme metsään leikkimään. Kim leikki on suosittu maxien kesken. Oi kun oli kivaa! Keskiviikkona luimme satuhetkellä Paavo Virtanen ja tyttöjen tavarat ja juttelimme siitä, että kyllä pojatkin saa tykätä pinkistä väristä ja leikkiä prinsessa leikkejä, jos he niin tahtovat. Torstaina lähdimme Tokoinrannan leikkipuistoon leikkimään. Maxit muistivat hienosti, miten liikenteessä ollaan. Keinuminen ja isosta putkiliukumäestä liukuminen oli monien suosikki puuha. Perjantaina leikimme toistemme kanssa lempileikkejä.

Ma 22.08  askartelu/ arts & craft

Ti 23.08 viskari/ leikkipäivä

Ke  24.08 Paula muskari

To 25.08 Retkipäivä / Tripday (we leave at 9.30)

Pe 26.08 satuhetki / storytime

 

MIDIT/MIDIS

Another beautiful week that we enjoyed getting to know each other, playing and learning new things. We had fun musical gym which is good for practicing listening and social skills, learned something new about our friends and greeted the Sun and the forests during summer season during our Arts and Crafts day where the little artists exercised their motor skills and imagination. Midis were excited to have a little English session during the morning circle together with Maxis where they learned to introduce themselves briefly, trough Mummy Duck’s box of surprises, and wandered through a fantasy world using the characters of Frozen.

Little by little we conform and adapt to our environment and routine. Have a lovely and relaxing weekend!

Ma 22.08  Gym day

Ti 23.08 Story day (Me, Myself, Family) and Science

Ke  24.08 Paula’s muskari

To 25.08 Arts and Crafts ( Summer emotions)

Pe 26.08 Toy Day

 

MINIT/MINIS

Tällä viikolla minit ovat saaneet uuden minin joukkoonsa. Viikko on mennyt tutustuessa toisiimme. Meillä on ollut myös laulutuokio sekä jumppatuokio ulkona yhdessä midien kanssa. Askartelimme myös kesäiset puut. Liimattiin, maalattiin sekä rypisteltiin silkkipaperia. Viikko päätettiin lelupäivään. Olemme koko viikon ulkoilleet paljon.

Ma 22.08  Retki lähimetsään / trip to forest

Ti 23.08 satuhetki / storytime

Ke  24.08 Paula muskari

To 25.08 Askartelu/ Arts & Crafts

Pe 26.08 lelupäivä / toyday

Viikko-ohjelma voi muuttua tarvittaessa. Weekly schedule can change if needed.

Terveisin / Greetings, Kulosaaren Ankkatiimi- Duckies Team, Puh./Phone: 050- 566 8049

Oy Ankkalampi – Ankdammen Ab – kaupungin parasta varhaiskasvatusta & päivähoitoa