fbpx

VIIKKOKIRJE – WEEKLY LETTER 25/2021

The Water Stars – Vesitähdet

Tällä viikolla olemme viettäneet aamut ulkona nauttien kesästä ja kiertäen Töölön puistoja. Tiistaina lasten toiveesta leivoimme myös yhdessä pizzaa, jota pääsimme nauttimaan lounaalla. Iltapäivät ovat usein kuluneet jumppasalissa joko pelaten jalkapalloa tai hyppykisojen merkeissä.

Tällä viikolla olemme myös hyvästelleet monet Vesitähdet kesälomille sekä koulutaipaleelle. Kaikkea hyvää juhannuksenviettoon, kesälle ja tulevaan sekä kiitos tästä kuluneesta kaudesta!

 

The Waterlilies – Lumpeet

During this hot week, Waterlilies enjoyed outdoor activities like picnic and games. We also visited some parks nearby looking for some fun and shaded area.

 

The Reeds – Kaislat

Tällä viikolla olemme puuhastelleet kaikenlaista ulkona Suomen tropiikissa. Maanantaina pidimme musiikkipiirin soittimien kera Kansallismuseon sisäpihalla. Tiistaina lasten toiveesta otimme paperit ja kynät ulos ja Kaislat saivat piirtää taideteoksiaan kauniissa säässä ulkona. Keskiviikko oli Kaisloille suuri kohokohta! Toteutimme omalla pihalla vesisodan ja meno oli yhtä naurua, juoksua ja kastumista. Parasta vesisodassa oli kastella Susannaa ja Annalyniä. Vesileikkien riemu näkyi lasten kasvoilla vielä lounaallakin. Torstaina vietimme päivän yhdessä Lumpeiden kanssa ja kävimme retkellä Temppelinaukionpuistossa.

Kiitos kaikille tästä viikosta! Ihanaa kesälomaa loman aloittajille ja suuri kiitos tästä keväästä! Hyvää juhannusta kaikille ja nähdään seuraavalla viikolla.

 

The Water Stars – Vesitähdet

Mon/Ma: Extended outdoor play/Pidennetty ulkoilu

Tue/Ti: Extended outdoor play/ Pidennetty ulkoilu

Wed/Ke: Extended outdoor play/ Pidennetty ulkoilu

 

The Waterlilies – Lumpeet

Mon/Ma Outdoor activities/Ulkoleikit

Tue/Ti Outdoor activities/Ulkoleikit

Wed/Ke Outdoor activities/Ulkoleikit

 

The Reeds – Kaislat

Mon/Ma: Ulkoleikkejä ja lasten toiveita/Outdoor play and children’s choice of activities

Tue/Ti: Ulkoleikkejä ja lasten toiveita/ Outdoor play and children’s choice of activities

Wed/Ke: Ulkoleikkejä ja lasten toiveita/ Outdoor play and children’s choice of activities

 

Terveisin,
Töölön Ankkalampi-Duckies tiimi