fbpx

VIIKKOKIRJE – WEEKLY LETTER 23/2021

Kulosaaren Ankkalampi – Duckies                                                       7.6.-11.6.2021

Viikkokirje 23

MINIT/MINIS & MIDIT/MIDIS

 

Viikko alkoi aurinkoisissa merkeissä ja kesä saapui myös Kulosaareen, minien astellessa kesäisissä hatuissaan ja mekoissaan päiväkodin portista. Maanantaina pääsimme maalaushommiin, kun oli aika piristää hieman päiväkodin ilmettä ja maalata yksi ikkuna lisää. Jokainen kerrallaan pääsi ikuistamaan oman kädenjäljen ikkunaan ja sen jälkeen kipin kapin käsipesulle. Mikäs sen parempaa, että upeaa taideteosta voi ihailla sekä sisällä että ulkona. Tiistaina pääsimme katsomaan kauan odotetun videon viime viikon Olympialaisista/kevätjuhlasta. Vielä kerran kaikki pääsivät nauttimaan juhlista ja itsensä näkeminen videolta sai minit riemastumaan ja hymy ylettyi korviin asti. Keskiviikkona oli aika pakata reppuun rusinat ja vesipullot. Minien retkipäivä alkoi upean aurinkoisessa säässä ja pienet jalat tallustelivat reippaasti kohti Eugen Schaumanin puistoa. Minien leikkiessä ja keinuessa, puisto täyttyi iloisista kiljahduksista ja nauravista suista. Takaisin päin tallustellessa, mitä tänään on ruokana –keskustelu kävi kuumana. Sehän on tietenkin keittopäivä ja retken jälkeen sehän maistui mainiolta. Upean sään jatkuessa, pidimme torstaina mineille ulkojumpan. Musiikin mukana jumppaaminen oli tuttua puuhaa ja hienosti löytyi kaikilta silmät, korvat ja vatsaa taputa, tap, tap. Perjantaina vietimme rentoa leikkipäivää yhdessä ulkona, joka viimeisteli upean viikon, ja jonka siivittämänä on mukava siirtyä viikonlopun viettoon. Muistutuksena vielä kaikille vanhemmille, että torstaina laitamme uima-altaan kuntoon juhlia varten, joten minit voivat ottaa omat uimapuvut ja pyyhkeet mukaan.

 

Ihanaa viikonloppua kaikille ja nähdään taas mato maanantaina!

 

MAXIS

 

Tällä viikolla saimme taas nauttia aivan mahtavasta säästä, kun aurinko tuli tervehtimään meitä joka päivä! Saimme kaivaa kaikki ihanimmat kesähattumme ja lippiksemme esiin! Maanantaina liikuimme hipan sekä peilin merkeissä. Tiistaina pidimme mukavan leikkipäivän ulkona taas auringosta nauttien. Taas saimme todistaa kaiken avaruusolioista Elsa-prinsessoihin. Keskiviikkona pääsimme nauramaan kovin, kun katsoimme oman kevätjuhlavideomme. Osa meistä olikin jo katsonut sen vanhempiensa kanssa, mutta sanoivat sen olevan niin hauska, että senhän voi totta kai katsoa uudestaankin! Eikä ihmekään, koska videosta huokuu meidän mahtava ja ainutlaatuinen ryhmähenkemme. Torstaina lähdimme kauan odotetulle retkelle Risto Rytin puistoon. Matka sujui mukavasti kävellen ja puistossa riemunkiljahdusten kera juosten! Perjantaina pääsimme toteuttamaan omaa taiteellista näkemystämme ulkona. Pääsimme piirtämään katukivetykseen omat kesälomasuunnitelmamme ja puhumaan niistä. Voi, kuinka ihanan ja hauskan kuuloisia lomia meidän maxeilla onkaan edessä! Viikkomme sisälsi myös haikeita tunnelmia, kun vietimme kahden rakkaan ankkamme läksiäisiä jäätelön merkeissä. Meillä tulee kova ikävä!

 

Ensi viikon perjantaina pääsemmekin pulikoimaan omassa uima-altaassamme, joten muistakaahan rakkaat maxit ottaa silloin omat uikkarit ja iloinen mieli mukaan!

 

MINIT – MINIS/ MIDIT-MIDIS

Ma/Mon 14.6. – Arts and Crafts/Kädentaidot

Ti/Tue 15.6.  – Storyday/Satuhetki

Ke/Wed 16.6. – Trip Day (We are leaving at 9.30)

To/Thu 17.6. –  Swimming pool party/Uima-allas juhlat

Pe/Fri 18.6. – Play Day

 

MAXIT – MAXIS

Ma/Mon 14.6- Liikunta/ Physical Education

Ti/Tue 15.6 – Trip day (We are leaving at 9.30)

Ke/Wed 16.6 – Story Day

To/Thu 17.6 Trip Day (We are leaving at 9.30)

Pe/Fri 18.6 – Swimming pool party/ Uima-allasjuhlat (remember to bring your swimsuit!)

Viikko-ohjelma voi muuttua tarvittaessa. Weekly schedule can change if needed.

Terveisin / Greetings, Kulosaaren Ankkatiimi- Duckies Team, Puh./Phone: 050- 566 8049

Oy Ankkalampi – Ankdammen Ab – kaupungin parasta varhaiskasvatusta & päivähoitoa