fbpx

VIIKKOKIRJE – WEEKLY LETTER 19/2023 MINIT

TÄMÄN VIIKON KUULUMISET MINIEN RYHMÄSTÄ/THIS WEEKS GREETINGS FROM MINIS GROUP:

Muskarin viimeisellä kerralla harjoittelimme kevätkonsertin esitystä ja pääsimme soittelemaan jälleen kerran suosituilla instrumenteilla, kuten marakasseilla ja rytmikapuloilla. Kauden aikana olemme oppineet huimasti musiikillisesta ilmaisusta. Olemme oppineet käyttämään kehonsoittimia, sanarytmejä ja harjoitelleet perussykkeitä. Ihana aloittaa kesä yhdessä konsertin myötä, nähdään siis siellä!

Viherpeukalo-projekti eteni tällä viikolla taimien istuttamiseen museon istutuslaatikkoon, multaahan oli siellä täällä ja taimet ympäri ämpäri! Pääasia on kuitenkin se tekemisen maku ja puutarhureilta ei innostusta puuttunut! Tutkimme samalla kesän merkkejä, keräsimme voikukkia ja ihmettelimme leppäkerttua.

Erilaisia hyppytekniikoita harjoittelimme omalla pihalla ja hyppelimme myös pomppufiilis biisin tahdissa!

Kiitos, kun saimme viettää yhdessä äitienpäivää teidän kanssanne! Oli ilo nähdä teitä touhumassa yhdessä ja naurunkiljahduksia saimme kuulla sieltä täältä!

 

Aurinkoista äitienpäivää kaikille!

MUUTA HUOMIOITA/OTHER IMPORTANT INFORMATION

Next week’s Monday we will dress our Teddy Bear in summer clothes and learn about weather appropriate clothing. For this activity we kindly ask you to bring your child’s water bottle, summer hat and sunglasses.

Thank you!

 

ENSI VIIKON SUUNNITELMAT/PLANS FOR NEXT WEEK:

Ma/Mon: Nalle projekti — Puetaan nalle kesätamineisiin // Teddy Bear project — Dressing Teddy in summer clothes

Ti/Tue: Retki Temppeliaukion puistoon LÄHTÖ 9.25 // Trip to Temppeliaukios park LEAVING 9.25

Ke/Wed: Liikunta — Toukan jooga seikkailu Nervanderin kentällä LÄHTÖ 9.25 // P.E. — Catepillars yoga adventure in Nervanders field LEAVING AT 9.25

To/Thur: ANKKALAMPI KIINNI // ANKKALAMPI CLOSED

Pe/Fri: Liikun, leikin ja opin ulkona + oman ulkolelun päivä // Move, play and learn outdoors + own outdoor toy day

 

Töölön Minit/Töölö Minis