fbpx

VIIKKOKIRJE – WEEKLY LETTER 17/2021

The Water Stars – Vesitähdet

Tällä viikolla olemme tutustuneet Madagaskariin ja erityisesti sen eläimiin. Eskarit pääsivät myös tiistaina Kirsin kanssa mukavalle luontoretkelle. Nyt onkin oiva aika kaikkien ihailla keväistä vihertävää luontoamme. Viikkomme huipentui ihaniin vappujuhliin, joissa pääsimme pukeutumaan erilaisiin asuihin, tanssimaan ja herkuttelemaan. Toivon mukaan tämä iloinen ja keväinen vapputunnelma jatkuu myös viikonlopulle koteihin saakka!

Ensi viikolla jatkamme edelleen Afrikka-teemalla sekä aloitamme harjoittelemaan kevätjuhlan esitystä varten. Nähdään taas maanantaina ja ihanaa viikonloppua!

The Waterlilies – Lumpeet

This week, Waterlilies put on their explorer hat to learn about minibeasts. We discussed about their unique characteristics and about their similarities. On Thursday, the children packed their magnifying glass to look for these amazing creatures. This adventure took us to different places in the neighbourhood where our little ones could explore their surroundings and be amazed by nature. Nonetheless, the spotlight of the week was Vappu celebration. As requested, the weather was in our side, so we took the fun outside. The children enjoyed this time together by playing games on the grass, listening to music, dancing, and tasting yummy food from our picnic basket.

Next week is dedicated to our loving mothers. Moms, an email was sent to you to get you prepared for the little acts of love that will be delivered to you throughout next week.  Meanwhile Happy Vappupäivå, family!!!!

The Reeds – Kaislat

Tällä viikolla Kaislat ovat saaneet nauttia runsaasti ulkoilmasta. Pitkiin ulkoiluihin olemme yhdistäneet muun muassa jumppaa ja retki päivänä aamupiirin. Jumpassa leikimme Peikkopuistossa hippaleikkejä ja tasapainoilimme puomilla. Retkellä Kaisloilla oli hauskoja leikkejä ja kiipeilyä Temppelinaukion puistossa. Tällä viikolla opimme myös Egyptistä ja lapset saivat tehdä hauskat hiekka-askartelut oikealla hiekalla. Perjantaina olemme päättäneet viikon hauskoihin vappujuhliin, ja päiväkodissa näkyi vaikka minkälaisia asuja ja juhlatunnelma oli katossa. Kaislat ovat nauttineet vappuherkkuja ja tanssineet vauhdikkaasti vappudiscossa.

Kiitos kaikille vasuvarteista ja tästä viikosta! Hyvää vappua ja nähdään seuraavalla viikolla!

 

The Water Stars – Vesitähdet

Mon/Ma: Muskari / Africa themed activity & Crafts

Tue/Ti: Preschool / Viskari & Muskari / Africa themed activity

Wed/Ke: Tripday to Sammonpuisto & Crafts

Thu/To: Preschool / Viskari

Fri/Pe: Gym & Puzzles

 

The Waterlilies – Lumpeet

Mon/Ma: Music, Mother’s Day activity, story time

Tue/Ti: Viskari and Neskari: story time and discussion

Wed/Ke: Outdoor Gym: Team games, Art: Mother’s Day craft

Thu/To: Trip Day: Töölölahden Puisto leaving at 9.30

Fri/Pe: Outdoor small group stations: Role playing, Board Games, Tarkkuusheitto Hernepusseilla

 

The Reeds – Kaislat

Mon/Ma: Muskari, numeroita / music, numbers

Tue/Ti: Salainen askartelu / secret craft

Wed/Ke: Jumppa: temppurataa ja palloilua / Gym: obstacle coure and ball games

Thu/To: Oodin kiipeilupuisto / Oodi climbing park

Fri/Pe: Somalialaisia laistenlauluja ja kulttuuria / Somalian culture and songs for kids

 

 

Terveisin,

Töölön Ankkalampi-Duckies tiimi