fbpx

VIIKKOKIRJE – WEEKLY LETTER 16/2021

MIDIT: Maanantaina kädentaidoissa Midit taiteilivat kauniita yllätyksiä äideille. Vielä pitää malttaa hetki, ennen kuin saatte yllätyksenne. Tiistaina menimme piknikille Tuorinniemeen leikkipuistoon. Sää oli mitä parhain ja kivojen leikkien jälkeen eväät maistuivat kaikille, kiitos kotiväelle eväistä. Retki oli todella onnistunut ja säiden suosiessa teemme varmasti uuden piknikretken. Keskiviikkona muskarilaiset suuntasivat Menninkäisen kanssa mielikuvitusmatkalle vuorille ja merelle, matkalla nähtiin palmuja ja hassu lintu. Torstaina meillä oli ulkojumppaa, lapset tykästyivät viime kerralla polttopalloon, joten pelasimme polttopalloa ja kuka pelkää mustekala hippaleikkiä. Perjantaina oli Steven pitämä music circle ja leikkipäivä. Mukavaa viikonloppua!

 

MAXIT: This week we started with preparations for Mother’s Day, since it’s coming soon. The children have thought carefully about the things they’re giving for Mummy and begun to create those things. On Tuesday we strengthened our understanding of the numbers 1 – 10 with a Viskari exercise that the younger Maxis also joined for. On the same day we read a story in English about caring for your hair in the same way that you care for your own happiness, creating a beautiful garden of joy. On Wednesday we had our usual music school with Ulla, the themes in the music have gradually brightened with the weather and changing season. On Thursday we took a walk past he nearby beach and onto the mansion area. One highlight was finding some frogspawn, which we were able to carefully look at up-close. On Friday we had some English songs in our house circle.

 

MESTARIT: Aurinko lämmitti mukavasti alkuviikosta ja menimme ulkoilemaan Mestareiden kanssa myös ennen välipalaa. Jatkoimme käsityöprojektia ja taidot sekä kärsivällisyys olivat ottaneet huiman harppauksen eteenpäin. Oli ihana huomata lasten reaktiot, kun he itsekin tajusivat, että ovat oppineet esimerkiksi laittamaan langan neulansilmään. Mestarituokioissa kertasimme vähän mittaamista ja tutustuimme taas uuteen kirjaimeen. Niitä alkaa olla enää muutama jäljellä. Lisäksi teimme äännetietoisuutta lisääviä hauskoja harjoituksia. Kierrätys-kaverit teemaa työstimme eteenpäin tutustumalla siihen, miten kartonkipakkaus valmistuu ja miten se kierrätetään vaikkapa vessapaperirullan hylsyksi. Kaiken tämän puuhastelun ohella olemme taas keskustelleet paljon kaikesta mahdollisesta. Mestareilla on käsittämättömän paljon hienoja ajatuksia ja oivalluksia. Heistä saa olla jatkuvasti ylpeä!

 

 

Ensi viikolla:

MIDIT

MON 26.4. Keväisiä kädentaitoja

TUE 27.4. Kevätretki (luontobingo), lähtö 9:30

WED 28.4. Muskari

THU 30.4 Jumppa

FRI 23.4. Seuramatka vappumaahan (lapset saavat halutessaan pukeutua naamiaisasuun)

 

MAXIT

MON 26.4. We’ll have crafting and a game.

TUE 27.4. Our Viskari group will visit Riikka for a Mestari session.

WED 28.4. Muskari with Ulla.

THU 29.4. TRIP: We’ll walk in the local area.

FRI 30.4. We’ll have a special imaginary trip abroad.

 

MESTARIT

MON 26.4. Askartelemme passit Wappumaata varten

TUE 27.4. Steven tuokio Mestareille.

WED 28.4. Käsityöt

THU 29.4. Mestarituokio

FRI 30.4. Seuramatka Wappumaahan

 

Kiitos kuluneesta viikosta ja hyvää viikonloppua toivottaen,

Riikka, Steve, Mira, Pati, Marizen ja Tiina

MIDIT & MAXIT: 050 401 9229

MESTARIT: 050 523 9066

hranta@ankkalampi-ankdammen.fi