fbpx

VIIKKOKIRJE – WEEKLY LETTER 15/2021

The Water Stars – Vesitähdet

Vesitähtien viikko aloitettiin perehtymällä muinaiseen Egyptiin ja sen mielenkiintoiseen maailmaan. Lapset saivat tutustua muun muassa faaraoihin, muumioihin sekä pyramideihin. Tästä teemasta on oltu niin kiinnostuneita, että se on näkynyt pitkin viikkoa eri leikeissä niin sisällä kuin ulkona. Perjantaina taas jumppailtiin yhdessä sekä rakenneltiin pyramideja. Onneksi myös kevät ja sen ihana auringonpaiste on hemmotellut meitä ja olemme saaneet nauttia lämmöstä. Kiitos tästä viikosta, nautitaan yhdessä auringosta ja nähdään taas maanantaina!

The Waterlilies – Lumpeet

This week our Waterlilies learned a little about Egypt and its majestic pyramids. These were recreated with wooden blocks, Legos, and big rubber bricks. At the end of the week, the Dancing Mummy Challenge was an activity well-received by the children. This required our little ones to keep their focus on the task at hand but also enjoy the fun of being wrapped in toilet paper while dancing like mummies to the sound of African music.

Next week, Earth Day celebration! An email was sent to all parents to inform you about our special activity on Thursday and how you can help us make it possible. Let’s wear blue, green and/or brown on 22.4! Meanwhile keep yourself hydrated and have sunblock at hand because this weekend looks promising. Have a lovely sunny weekend!

The Reeds – Kaislat

Kaislojen kanssa aloitimme viikon mielikuvitusleikeillä ja musisoinnilla. Mielikuvitusleikki iltapäivä on syntynyt lasten toiveesta ja se onkin ollut kovin pidetty leikki hetki. Tiistaina askartelimme vessapaperirullista komeat kiikarit. Näillä Kaislat pääsevät kiikaroimaan kevään merkkejä. Keskiviikkona meillä oli jumpassa tanssia ja lapset saivat ilmaista itseään luovasti ja tunteella. Torstaina meillä oli Kaislojen toiveista toteutettu piknik ja Sammonpuisto retki. Lapset lähtivät innoissaan retkelle. Söimme eväitä nurmikolla ja halukkaat saivat keinua Susannan riippukeinussa, lopuksi leikimme vielä hauskoja leikkejä Sammonpuistossa. Perjantaina meillä on ollut vapaata leikkiä ja tutustumista Madagaskariin. Koko viikon aikana olemme leikkineet, touhunneet ja ihmetelleet paljon. Kiitos tästä viikosta ja hyvää viikonloppua.

 

Ensi viikolla ohjelmassa / Next weeks program: 

 

The Water Stars – Vesitähdet

Mon/Ma: Muskari / Learning Egyptian hieroglyphics

Tue/Ti: Preschool / Viskari & Muskari / Learning Egyptian hieroglyphics

Wed/Ke: Trip day to Lastenlehdon Puisto

Thu/To: Preschool / Viskari

Fri/Pe: Gym / Africa themed crafts

 

The Waterlilies – Lumpeet

Mon/Ma: Circle talk about pollution, Music

Tue/Ti:  Viskari: “Let’s Sort this Out” Earth Day activity, Neskari: Pre-writing: tracing line Earth Day activity, afternoon craft: Bird House with recycled material.

Wed/Ke Gym: sorting games, Art: Newspaper Fruit Mosaic

Thu/To Earth Day: Let’s wear the colours of the Earth: blue, green, and brown, Trip Day: Sustainability: Deliver the collected re-wearable clothes to the closest second-hand collection container.

Fri/Pe: Small Group Play: Language Fun! and Musical Expression

 

The Reeds – Kaislat

Mon/Ma: Muskari, mielikuvitusleikki-iltapäivä / music, imaginary play afternoon

Tue/Ti: Avaruusaskartelu / space craft

Wed/Ke: Jumppa: esterata / Gym: obstacle course

Thu/To: Retki: Luonto aarrejahti / Treasure: Nature treasure hunt

Fri/Pe: Vapaata leikkiä, tutustutaan Zimbabween / free play, get to know Zimbabwe

 

Terveisin,

Töölön Ankkalampi – Duckies tiimi