fbpx

VIIKKOKIRJE – WEEKLY LETTER 11/2021

 

MIDIT:  Midien viikko alkoi elokuvan kuvauksella ja se, jos mikä oli hauskaa ja mielenkiintoista. Retki suuntautui tällä viikolla Hranta Minien pihalle, jossa ohimennen nähtiin myös pitkästä aikaa MiniAnkka kavereita. Keskiviikkona tuttuun tapaan musisoitiin muskarissa ja torstaina oli vuorossa sirkusaiheinen temppurata. Midit osallistuivat innoissaan temppuradan suunnitteluun ja rakentamiseen. Sirkus-musiikin tahtiin tasapainoilimme eri tavoin, teimme kuperkeikkoja ja kiersimme temppurataa iloisesti. Perjantainen englanninkielinen musiikkihetki on aina yhtä kiva ja mukava päätös viikolle! Ensi viikolla luvassa elokuvan ensi-ilta ja alamme valmistautua pääsiäiseen!

 

MAXIT: This week we’ve been quite focused on filming our little movie. We used our activity time for Monday and Tuesday for filming scenes and finally on Thursday. We may add a couple of small parts still to ensure everyone is included. The children have used their creativity and enjoyed practising being in front of camera and following filming instructions to get the story sequence to work well. On Wednesday we had our muskari with Ulla, which is going well despite the distance, much thanks to the children’s good attitudes. On Thursday our filming was combined with play time at the beach park, where we did lots of climbing and sliding. On Friday we had our usual music circle.

 

MESTARIT: Tällä viikolla saimme avaruusteeman päätökseen ja avaruusraketit lentelemään aurinkokuntaamme eteisen seinälle. Ne ovat myös herättäneet ansaittua ihastusta muissa päiväkodin lapsissa. Olemme aloittaneet lukupiirikirjana Ronja Ryövärintyttären, joka on ollut todella mieluinen ja mukaansatempaava ja tulemme varsmasti käsittelemään sen maailmaa monella tavalla tulevina viikkoina. Ehkäpä treenaamme myös oman keväthuudon, joka tulee kajahtamaan Tuorinniemen kallioilta, kunhan kevät tästä etenee.

Olemme myös käsitelleet lukuja ja treenanneet avaruudellista hahmotuskykyämme legorakennelmien kanssa. Hyvä ja monipuolinen viikko päättyi englanninkieliseen lauluhetkeen.

 

Ensi viikolla:

 

MIDIT

 

MON 22.3. Kädentaidot

TUE 23.3. Retki, lähtö 9:30

WED 24.3. Muskari / Kädentaidot

THU 25.3 Jumppa

FRI 26.3. Elokuvan ensi-ilta!

 

MAXIT

MON 22.3. Easter craft and movie edits.

TUE 23.3. VISKARI and crafts.

WED 24.3. MUSKARI

THU 25.3 We will go to a nearby playpark (9:30).

FRI 26.3. We will have a music circle.

 

MESTARIT

MON 22.3. Pääsiäisruohon istutusastian askartelua

TUE 23.3. Mestarituokio

WED 24.3. Pääsiäisaskartelu jatkuu

THU 25.3. Mestarituokio

FRI 26.3. Englanninkielinen lauluhetki

 

Kiitos kuluneesta viikosta ja hyvää viikonloppua toivottaen,

Riikka, Steve, Mira, Pati, Marizen ja Tiina

MIDIT & MAXIT: 050 401 9229

MESTARIT: 050 523 9066

hranta@ankkalampi-ankdammen.fi