fbpx

VIIKKOKIRJE – WEEKLY LETTER 1/2021

MIDIT:

 Hyvää uutta vuotta kaikille! Pitkän loman jälkeen aloitimme arjen Midi-Ankoissa rauhallisissa tunnelmissa. Midit ovat nauttineet tästä ihanasta talvisesta säästä ja ulkoilleet paljon. Aamupiirissä kertasimme Midien päivärutiineja ja sääntöjä. Olemme myös keskustelleet paljon talvesta ja pohtineet, kannattaako lunta syödä? Otimme lunta lasipurkkiin ja tutkimme sitä, löysimme lumesta mm. kiviä, hiekkaa, lehtiä ja se haisi todella pahalle. Lapset olivat yhdessä sitä mieltä, että lunta ei kannata syödä. Ryhmässämme aloitti kaksi uutta Midi-Ankkaa, jotka ovat jo hienosti päässeet ryhmäämme mukaan ja saaneet jo paljon uusia ystäviä. Erittäin mukava viikko siis takana, hyvää viikonloppua kaikille!

 

 

MAXIT:

Hyvää uutta vuotta kaikille! Joululoman jälkeen päiväkotiin saapui iloisia lapsia ja Maxeista oli hauskaa nähdä kavereita. Aamupiireissä olemme puhuneet joululoman puuhista ja muisteltu päiväkodin rutiineja. Saimme kaksi uutta Maxi-Ankkaa ryhmäämme, ja yhteiset leikit ovat alkaneet kaikilla mukavissa tunnelmissa. Tällä viikolla olemme saaneet nauttia lumileikeistä ja erityisesti mäenlasku on ollut Maxien mieleen. Torstaina osa Maxeista soitti ukulele-ryhmässä ja osa leikki tai pelaili pelejä. Tällä viikolla piirtäminen, kotileikit, helmityöt ja rakenteluleikit ovat olleet Maxien mieleen. Mukava talvinen ja leikintäyteinen viikko takana!

 

 

MESTARIT:

Hyvää vuotta 2021 kaikille! Lomalta palasi innokas ja levännyt joukko mestareita, jotka solahtivat uusiin ja vanhoihin rutiineihin helposti. Ryhmämme kasvoi kahdella upealla viskarilla, jotka ovat jo osa joukkoamme. Olemme jutelleet joululomasta ja uudesta vuodesta sekä kuulleet kivoja lomamuistoja. Olemme myös opetelleet miltä vuosi 2021 näyttää. Tämä viikko on ollut kaikin tavoin leikintäyteinen. Ulkona päästiin viimein lumileikkeihin ja mäenlaskuun ja sisällä on rakennettu sekä majoja että liskojen terraarioita.

Koska kertaus on opintojen äiti, kertasimme myös hyväkaveri-sääntöjä ja mietimme miten toimia, jos joku unohtaa esimerkiksi sen, ettei yhtä saa jättää leikin ulkopuolelle tai että seurassa ei saa kuiskia. Mietimme yhdessä, että kaikilta nämä säännöt joskus unohtuvat, mutta silloin voi muistuttaa niistä nätisti.

 

 

NEXT WEEK:

 

MIDIT

MON 11.1. Talvisia askarteluja

TUE 12.1. Retki, lähtö 9:30

WED 13.1. Musiikkipiiri

THU 14.1. Jumppa

FRI 15.1. Leikkipäivä

 

 

 

MAXIT

MON 11.1. Jumppa

TUE 12.1. VISKARI-kerho

WED 13.1. Kädentaidot ja ukulele-ryhmä

THU 14.1. Retkipäivä, lähtö 9:30

FRI 15.1.   Musiikki-piiri

 

MESTARIT

MON 11.1 Retki, lähtö 9:30

TUE 12.1 Mestarituokio

WED 13.1. Askartelua

THU 14.1. Mestarituokio

FRI 15.1. Leikkipäivä

 

 

 

Kiitos kuluneesta viikosta ja hyvää viikonloppua toivottaen,

Riikka, Steve, Mira, Pati, Marizen ja Tiina

MIDIT & MAXIT: 050 401 9229

MESTARIT: 050 523 9066

hranta@ankkalampi-ankdammen.fi