fbpx

Viikkokirje 49/2021

Maxien tapahtumat viikolta: Joulua on valmisteltu Maxeissa maalaamalla sormiväreillä joulukuuset sekä koristelemalla itse tehtyjä pipareita. Talo on täyttynyt joulumusiikista ja -lauluista sekä mukavista joulukalenterista avatuilla luontoaiheisilla tehtävillä. Tänään piti esimerkiksi miettiä, miltä joulu tuoksuu sekä laskea kuinka monta yötä jouluaattoon on ja etsiä yhtä monta vihreää asiaa ulkoa. Myös lahjaksi saatua Muumi-kirjakalenteria on avattu ja luettu satuja päiväpiirissä. Viskarissa harjoiteltiin asioiden luokittelua ja päättelyn taitoja kynäpaperi -tehtävän avulla. Joulujuhlaa on myös harjoiteltu ahkerasti. Piparin tuoksuinen viikko!

 

Minien tapahtumat viikolta: Mineissä on puuhailtu talvisten kädentaitojen parissa. Lapset maalasivat vesiväreillä talven sävyjä ja ripottelivat päälle merisuolaa. Teosten kuivumisen jälkeen otettiin yhdessä suola pois ja ihastelimme suolan synnyttämiä kuvioita. Pakkasen paukkuessa ulkona olemme olleet enemmän sisällä ja touhuttu mm. jumppiksessa useamman kerran tällä viikolla.

Olemme myös laulaneet paljon joululauluja ja leikkineet tonttujumppaa ja soihdut sammuu- laululeikkejä. Koristelimme keskiviikkona viime viikolla leivottuja pipareita. Suurin osa koristeista taisi mennä parempiin suihin 🙂

Torstaina Mineillä oli oma jouluhartaus ryhmässä. Hanna-pappi kävi kertomassa joulusta pienille.

 

 

Maxit

MA 13.12.      Retki Laaksolahden kappelille

TI 14.12.       Lelupäivä / pedagoginen leikki

KE 15.12.      Joulupaja-askartelut

TO 16.12.      Retki Rantapuistoon

PE 17.12.       Musiikki / joululounas

 

 

Minit

MA 13.12.      Kädentaidot: tonttu

TI 14.12.        Lelupäivä

KE 15.12.       Kädentaidot: tonttu jatkuu

TO 16.12.      Tonttujumppa

PE 17.12.       Lauluhetki / joululounas

 

 

Muuta huomioitavaa!

  • Maxien retki Laaksolahden kappelille ma 13.12., lähtö päiväkodilta klo 8:45
  • Talon vastaava ja henkilökunta p. 050 4418 808

 

Aurinkoisin terveisin,

Hanna, Teija, Minna, Eeva, Salla ja Tania