fbpx

Viikkokirje 48/2021

Maxien tapahtumat viikolta: Viikko on täyttynyt piparin tuoksusta ja hyvästä joulumielestä, kun Maxit leipoivat pipareita kahtenakin päivänä. Myös tulevaan Itsenäisyyspäivään valmistauduttiin askartelemalla telamaalaustekniikalla Suomen liput sekä jatkettiin Itsenäisyyspäivän kynttilöiden valmistusta pistelytekniikalla. Joulukalenterin ensimmäisistä luukuista ilmestyi talvisia puuhia, kuten tee metsän eläimille jääkakkuja, sekä uudet satukirjat, joita onkin luettu yhteisessä päiväpiirissä sisällä. Viskarissa rytmiteltiin omia nimiä ja erilaisia yhdyssanoja taputtaen. Omia kirjoja on myös luettu ahkerasti. Talon lukutoukat onkin kasvaneet jo hurjan pitkiksi.

 

Minien tapahtumat viikolta: Mineissä on menneellä viikolla aloitettu joulukalenteri. Tänä vuonna kalenteri on nukketeatterin muodossa. Kalenteriin ilmestyy joka päivä jotain uutta ihmeteltävää. Ensimmäisenä päivänä pöllö oli ilmestynyt metsään ja ilmoitti lapsille, että tänään leivotaan pipareita. Toisena päivänä kalenteriin ilmestyi Suomen kansalliseläin karhu Suomen lipun kanssa. Niinpä vietimme kivan askarteluhetken ja teimme töpöttelytekniikalla Suomen liput. Perjantaina tarina eteni, taivaalle oli ilmestynyt tähti: lauloimme tuiki tuiki tähtöstä ja muita talvisia lauluja.

 

Maxit

MA 6.12        Hyvää itsenäisyyspäivää! Päiväkoti suljettu

TI 7.12           Ilmaisu / Piparien koristelua

KE 8.12.        Ilmaisu / Viskari

TO 9.12.        Ilmaisu / musiikki

PE 10.12.       Kirjastoauto / Joulujuhla

 

 

Minit

MA 6.12.       Hyvää Itsenäisyyspäivää! Päiväkoti suljettu

TI 7.12.          Kädentaidot

KE 8.12.         Kädentaidot

TO 9.12.        Jouluhartaus

PE 10.12.       Kirjastoauto / Joulujuhla

 

 

Muuta huomioitavaa!

  • Talon vastaava ja henkilökunta p. 050 4418 808
  • Pienimuotoiset joulujuhlat perjantaina 10.12. etupihalla klo 15.00 Minit ja takapihalla klo 15.20 Maxit, Lämpimästi tervetuloa❤️

 

Aurinkoisin terveisin,
Hanna, Teija, Minna, Eeva, Salla ja Tania