fbpx

Viikkokirje 39

VIIKKOKIRJE 39/2022

Midi-Maxien tapahtumat viikolta; Lelupäivänä leluesittelyn lisäksi maalattiin syksyisiä puita ikkunaa koristamaan. Tämän viikon viskarituokiolla kävimme läpi muotoja (ympyrä, neliö ja kolmio) ja mietimme yhdessä, mistä niitä löytyy meidän ympäristössämme. Kynätehtävässä samoja muotoja väritimme eri väreillä (punainen, sininen ja ruskea). Myöhemmin viikolla pelasimme viskarien kanssa Kim-leikkiä sekä opettavaisia Logigo-pelejä parin kanssa, jolloin taas pääsi harjoittamaan yhteistyötaitoja. Pitkin viikkoa on laulettu yhdessä hauskaa sormileikkilaulua ”Missä on peukalo?” Viikko päätettiin väritystehtävään. Se oli harjoitusta kaikille kynänkäyttöön ja värittämisen alkeisiin; pysyykö väri viivojen sisällä? Lintuvärityskuva liittyy meneillään olevaan Arkiseikkailuun. Kuvaa värittäessä myös pohdimme yhdessä, mitä linnut syövät ja kuvaan sai piirrellä siemeniä sekä matoja. Joidenkin linnut myös munivat kuvaan munia!

Minien tapahtumat viikolta; Oman lelun päivä aloitti viikon. Tiistaina Minit kävivät metsäretkellä kävellen lähimetsässä lenkin tutkien syksyistä luontoa. Harjoitusta saivat perusliikuntataidoista kävely ja kiipeily sekä huomiointikyky. Mitä metsästä löytyykään? Keskiviikon muovailussa harjoiteltiin käden motorisia taitoja ja torstain lauluhetkellä edettiin tarinan avulla ”Piippolan vaarin talosta” ”Bussilaululla” eteenpäin peikkometsään, missä ”Monta pientä peikkolasta” jne. Tuttuja ja uusia syyslauluja siis laulettu ja opittu. Viikon aikana on panostettu myös pukemisharjoituksiin😊 esim. miten itse vedetään housun lahkeita jalkaan?

 Midi-Maxit

Arkiseikkailu jatkuu

MA 3.10.           Oman lelun päivä                                                                                                                   TI 4.10.            Auta leipomalla-päivä                                         

KE 5.10.           Jeminan jumppa/viskarituokio

TO 6.10.           Retkipäivä (ei tarvita reppuja)

PE 7.10.           Musiikkituokio/askartelua        

 Minit

MA 3.10.          Oman lelun päivä

TI 4.10.             Auta leipomalla-päivä

KE 5.10.            Retkipäivä

TO 6.10.          Askartelua

PE 7.10.           Askartelua

 

Muuta muistettavaa;

 Tulossa paloauto vierailulle ti 11.10.2022 klo 9

Syystreffit ke 12.10.2022 klo 15-16.30

 

Minit p. 045 132 2970

Midi-Maxit p. 050 321 2765

Vastaava p. 050 441 8808 (parhaiten tavoitettavissa klo 12-14)

Aurinkoisin terveisin, Minna, Christine, Manju, Teija, Eliise, Tinka ja Elizabeth