fbpx

Viikkokirje 39/2021

Maxien tapahtumat viikolta: Viskarissa aloitimme aistiviikot, ja tällä viikolla toimimme pienryhmissä keskittyen näköaistiin. Pohdimme mihin näköaistia tarvitaan, mikä on näköelin ja millaista olisi, jos ei näkisikään ollenkaan. Lisäksi teimme harjoituksia, joissa näköaistia tarvitaan aktiivisesti kuten Kim-leikki, Mikä muuttuu -leikki ja kuvan vilautus -leikki. Osa lapsista pääsi viikon aikana kokeilemaan myös pöytäteatteria tekemillään keppinukeilla ja osa lapsista osallistui myös lavasteiden valmistukseen. Metsämörri -retkellä muistuteltiin mieliin retkeläisten luontonimet ja uudet lapset saivat valita itselleen luontonimen. Mörri nukkuu -leikki oli metsässä lapsista jännittävää, ja sitä leikittiinkin useita kertoja. Kävimme myös Rantapuistossa retkellä, jonne kuljimme metsän läpi välillä juosten.

 

Minien tapahtumat viikolta: Minit innostuivat alkuviikosta ”työmies” leikistä ja meillä onkin kuulunut jos jonkinlaista pauketta tällä viikolla! Kypärät olivat hukassa, niin tehtiin itse uudet. Sama leikki on jatkunut pihallakin. Kävimme metsässä keräilemässä syksyn aarteita ja teimme niistä upeat taulut, joita voi käydä ihastelemassa Minien ikkunassa. Torstain jumpassa mentiin tällä viikolla satu-teemalla. Pupujussilla oli syntymäpäivät ja matkalla sinne oli ylitettävä monenmoista haastetta. Kiivettiin, kierittiin, pompittiin, poimittiin porkkanoita ja opeteltiin uusi loru:

” Pää pää pää, nenä nenä nää. Suu suu suu, mukaan sä tuu. Kädet ensin taputtaa, sitten jalat tömistää, Pupu korviaan höristää ja samalla maahan pyllähtää.”

 

 

Maxit

MA 4.10.        Kädentaidot

TI 5.10.         Ulkoleikit / Viskari

KE 6.10.        Metsämörri -retki

TO 7.10.        Auta leipomalla -tapahtuma

PE 8.10.         Satujen päivä / Pukeudu pinkkiin -päivä

 

 

Minit

MA 4.10.        Pelejä

TI 5.10.         Retkipäivä

KE 6.10.        Vesivärit

TO 7.10.        Auta leipomalla -tapahtuma

PE 8.10.         Lauluhetki / Pukeudu pinkkiin -päivä

 

Muuta huomioitavaa!

  • Keskiviikkona 13.10. Syystreffit klo 15.30-16.30 välillä. 4.11. Valokuvaus
  • Puh. Maxit 050 321 2765 ja Minit 045 132 2970

 

Aurinkoisin terveisin,

Hanna, Teija, Minna, Eeva, Salla ja Tania