fbpx

VIIKKOKIRJE 17

VIIKKOKIRJE 17/2023

 

Maxien ja Midien tapahtumia:

Tällä viikolla olemme laulaneet ja soittaneet paljon. Maanantaina Dooran muskarissa lauloimme ja soitimme kevätlauluja mm. Seilori siili. (ilmaisun monet muodot) Tiistaina metsäretkellä pidimme oman muskarin, jossa lauloimme ja soitimme kevätjuhlaan liittyviä lauluja. Yhteisten laulujen jälkeen oli vapaita metsäleikkejä ja evästauko. (tutkin ja toimin ympäristössäni, ilmaisun monet muodot) Keskiviikkona Manuelan enkkukerhossa luimme kirjaa perheistä tekemässä erilaisia asioita yhdessä ja lauloimme tuttuja lauluja englanniksi sekä opettelimme uuden hiirilaulun. (kielen rikas maailma) Torstaina meillä oli vauhdikkaat vappujuhlat. Esittelimme jokaisen asut, lauloimme kevääseen ja vappuun sopivia lauluja ja riimittelimme vappuriimejä. Lopuksi tanssimme discossa. (minä ja meidän yhteisö, ilmaisun monet muodot) Tänään perjantaina olemme askarrelleet kukkapäähineitä kevätjuhlia varten sekä leikkineet toiveleikkejä. (ilmaisun monet muodot)

 

Maxien ja Midien ensi viikko:

 

MA/MON 1.5: Vappu. Päiväkoti on kiinni.

TI /TUE 2.5: Vitikan jumppa. Mukaan jumppavaatteet ja vesipullo.

KE/WED 3.5: Manuelan enkkukerho

TO/THU 4.5:Oma muskari

PE/FRI 5.5: Metsäretki. Mukaan pienet eväät ja vesipullo.

 

Minien tapahtumia:

 

Maanantaina ja tiistaina meillä oli oma muskari englanniksi ja suujumppaa vuorotellen niin, että kaikki pääsivät osallistumaan molempiin. (ilmaisun monet muodot, kielen rikas maailma) Keskiviikkona meillä oli hauskat vappujuhlat. Lauloimme vappuun ja kevääseen sopivia lauluja mm. ilmapallo pop ja muurahaisten muori, esittelimme naamiaisasut ja pompottelimme ilmapalloja. (minä ja meidän yhteisö) Torstaina Dooran muskarissa lauloimme ja soitimme kevätlauluja mm. myyrälaulu ja pikku karhu. (ilmaisun monet muodot) Tänään perjantaina meillä oli jumpparata omassa salissa ja lisäksi askartelimme kiikarit. (kasvan, liikun ja kehityn, ilmaisun monet muodot)

 

Minien ensi viikko:

MA/MON 1.5: Vappu. Päiväkoti on kiinni.

TI/TUE 2.5: Kädentaidot

KE/WED 3.5: Lelupäivä. Iltapäivällä kevätjuhlat.

TO/THU 4.5 Dooran muskari

PE/FRI 5.5 Metsäretki. Mukaan omaan reppuun pienet eväät ja vesipullo.

 

 

Tärkeät päivämäärät:

Minien kevätjuhla ke 3.5. Kevätjuhla on kauden teemaan liittyen piharata klo 15.10-16.30 välillä perheiden omien hakuaikataulujen mukaan.

Maxien ja Midien kevätjuhla ke 10.5 klo 16-17 yläpihalla. Sateen sattuessa sisällä.

Pe 19.5 Päiväkoti on kiinni.

 

Kiitos kuluneesta viikosta!

 

Toivottavat,

Manuela, Päivi, Clarize, Cyrille, Sanna ja Heidi

 

MINIT/MIDIT: 040 565 0062

MAXIT: 050 302 4064

kilo@ankkalampi-ankdammen.fi