fbpx

Viikkokirje-Weekly letter 16/2022

Maxien tapahtumat viikolta: Jäitä on pihalla murskattu, sulateltu ja nyt alkaa jo vihreä nurmi paljastumaan. Pihalla on ahkerasti myös pelattu sählyä. Viskarituokiolla pelattiin vaikeata muistipeliä, jossa piti löytää numeroille oikeat lukumäärät. Kädentaidoissa on tehty äitienpäiväsalaisuuksia, joissa on tarvittu saksia ja liimaa. Näin ollen hienomotoriset taidot saivat harjoitusta. Kasvunkansioihin on liimattu valokuvia viime syksyltä ja aikuisen kanssa yhdessä muistellen kirjattu niille myös kuvatekstejä. Perjantaina

 

Midien tapahtumat viikolta: Tiistai ja keskiviikko meni kädentaidoissa pieniä salaisuuksia tehden ja kylvöpuuhissa. Olemme lukeneet edelleen metsän eläimistä ja tehty paljon palapelejä. Torstaina mentiin metsäretkelle ja tutkittiin kevään merkkejä. Löydettiin jo vihreää nurmikkoa, mehiläinen, muurahaiset työssään, kärpäsiä, ritariperhonen ja sinivuokkoja. Päiväkodilla tehtiin dokumentointia vesiväreillä siitä mitä kaikkea nähtiin. Perjantain jumpassa oli musiikkiliikuntaa.

 

Minien tapahtumat viikolta: Viikolla olemme tehneet kylvöpuuhia, maalanneet vappuhattuja, laulaneet Kanapolkkaa ja Minnan pääsiäismuna -laulua menneen pääsiäisen vielä ollessa muistissa, soittaneet triangelia, lukeneet kirjastoautolta lainattuja kirjoja ja kurkanneet Lorutorniin tulleita loruja. Aurinko on hellinyt koko viikon, ja ulkoilu onkin ollut mukavaa, kun vaatteita on saanut vähän vähentää ja leluihin tarttuminen on ollut helpompaa paksujen rukkasten sijaan.

 

Maxit

MA 25.4.        Leikkipäivä                         

TI 26.4.          Kädentaidot/viskarituokio

KE 27.4          Viskarituokio/kädentaidot 

TO 28.4          Retki teatteri Hevosenkenkään, lähtö klo 9

PE 29.4.         Naamiaiset, simaa ja donitseja

 

 

Midit

MA 25.4.        Leikkipäivä

TI 26.4           Äitienpäiväsalaisuuksia

KE 27.4          Musiikkia / Kasvunkansioiden tekemistä lasten kanssa

TO 28.4.        Nukketeatteri ryhmässä

PE 29.4.         Naamiaiset, simaa ja donitseja

 

Minit

MA 25.4.       Leikkipäivä

TI 16.4.          Ulkomaalausta

KE 27.4.        Kädentaidot

TO 28.4          Nukketeatteri

PE 29.4.         Naamiaiset, simaa ja donitseja

 

 

Muuta huomioitavaa:

Tervetuloa Äitienpäivän muffinssille ja mehulle ke 4.5. klo 15-16:30 välillä. Klo 16 lapset laulavat äideille!

 

Aurinkoisin terveisin, Hanna, Teija, Minna, Eeva, Salla, Luze, Bayoh ja Tania