fbpx

Valitse VIKKOKIRJE 34/WEEKLY LETTER 34

VIIKON TAPAHTUMAT LAHNALAHTI 2 / THIS WEEK IN LAHNALAHTI 2:

Delfiinit / Dolphins:
Dolphins have been slowly getting back to the routine this week while still getting to know our new friends. This week has been full of fun activities, and we have been enjoying playing indoors as well as outdoors. We began our week with indoor playtime in pairs, which was also a fun way to get to know each other through different games and similar interests in plays. On Tuesday, we had music painting in our program which we held outdoors in our park, where children got to listen to nice background music and use their imaginations while painting with water colours. This week, our music school began again after the summer holiday which children were eagerly looking forward to and it was so much fun to see our music school teacher again. On Thursday, we took a walk to Casino beach and got to play in big and small slides there. We also held our morning circle outdoors while admiring the sea. We then finally ended our week playing with our own toys from home and Paw Patrol exercise together with the Seahorses.

Merihevoset / Seahorses:
Merihevosissa olemme jatkaneet uusiin lapsiin tutustumista ja ryhmäytymistä. On ollut ihana nähdä, että päiväkoti on alkanut tuntumaan jo tutummalta ja turvalliselta paikalta, ja olemmekin saaneet jo nähdä monia hymyileviä kasvoja. Olemme leikkineet paljon niin sisällä kuin ulkona samalla tutustuen toisiimme. Ulkona erityisesti keinuminen ja hiekkakakkujen tekeminen on ollut lasten suosiossa. Sisällä on leikitty paljon erityisesti autoilla, leikkikeittiöllä sekä eläimillä. Musiikki ja laulut on ollut isona osana päiväkodin arkea. Tällä viikolla alkoi myös muskari, jonne meneminen alkuun hieman saattoi lapsia jännittää, mutta lopulta saatiin todeta, että muskarissa olikin tosi hauskaa! Olemme myös delfiinien kanssa iltapäiväpiireillä niin tanssineet kuin pitäneet open mic shown, jossa lapset pääsevät vuorotellen esiintymään pareittain. Myös uudet lapset rohkaistuivat hienosti ensimmäisessä open micissään esiintymään, ja yleisössä harjoiteltiin hienosti toisten kannustamista.
Mukavaa viikonloppua 😊

LAHNALAHTI 2 SUUNNITELMAT SEURAAVALLE VIIKOLLE/ PLANS FOR THE NEXT WEEK:
Delfiinit / Dolphins:
MA/MON: Pallojumppa Hevosenkenkäpuistossa/ Ball games in Hevosenkenkä park
TI/TUE: Askartelua / Arts & crafts
KE/WED: Muskari / Music school
TO/THU: Retki kirjastoon / Trip to library
PE/FRI: Lelupäivä + Parileikit / Own toy day + pair plays

Merihevoset / Seahorses:
MA/MON: Leikkipäivä/ Play day
TI/TUE: Leikkipäivä/Play day
KE/WED: Muskari / Music school
TO/THU: Maalausta/ Painting
PE/FRI: Lelupäivä/ Own toy day

VIIKON TAPAHTUMAT LAHNALAHTI 1:/ THIS WEEK IN LAHNALAHTI 1:

Mestareilla oli tällä viikolla ensimmäiset äidinkielen ja matikan tunnit. Molemmissa päästiin tutustumaan kirjan hahmoihin ja aloitimme kirjan tarinoiden kuuntelulla sekä kuullunymmärtämisharjoituksilla. Leikimme myös uusia liikunnallisia sääntöleikkejä ja opettelimme uuden laulun nimeltä ”Eskarimetro”. Maxien ryhmä teki tällä viikolla draamaharjoituksia ulkona. He pääsivät näyttelemään eri tunteita ja tekemään erilaisia ääniä, ilmeitä ja eleitä. He myös suunnittelivat sääntöjä tulevalle vuodelle ryhmälleen, jotta kaikilla olisi kiva olla päiväkodissa.

LAHNALAHTI 1 SUUNNITELMAT SEURAAVALLE VIIKOLLE:/ LAHNALAHTI 1 PLANS FOR THE NEXT WEEK:
MESTARIT GROUP PLANS FOR THE NEXT WEEK:
MA/Mon: Kirjapäivä: äidinkieli/ Book day: Finish language
TI/Tue: Muskari/ Music School
KE/Wed: Kirjapäivä: matematiikka/ Book day: Math
TO/Thur: Kirjapäivä: äidinkieli/ Book day: finish language
PE/Fri: Suomen luonnon päivä: luontoaktiviteetit/ Finish nature day: nature activities

VISKARIT and MAXIT GROUP PLANS FOR THE NEXT WEEK:
MA/Mon: Ulkoleikit/ Outdoor acitivity
TI/Tue: Muskari/ Music School
KE/Wed: Ulkoliikuntaa liikuntakentällä/ Outdoor gym at sport field
TO/Thur: Maxit: tunnetaidot + Viskarit: viskaritunti/ Maxit: emotion skills + viskarit: viskari lesson
PE/Fri: Suomen luonnon päivä: luontoaktiviteetit/ Finish nature day: nature activities