fbpx
Ankkalampi logo

Punavuoren Mini-Ankka

Pursimiehenkatu 14, 00150 Helsinki
050 466 9765
punavuorimini@ankkalampi-ankdammen.fi
Aukioloaika: 8.00 – 17.00

AJANKOHTAISTA

“Punavuoren Mini-Ankoissa keskitymme turvallisuuden luomiseen, rauhalliseen arkeen sekä leikkiin kaksikielisessä ja iloisessa ympäristössä.”

Talon vastaava varhaiskasvatuksen opettaja
Emma Wegelius

Punavuoren Mini-Ankka

Punavuoren Mini-Ankkojen viihtyisä ja lämminhenkinen päiväkoti sijaitsee Punavuoressa merenrannan ja vehreiden puistojen läheisyydessä samalla kadulla kuin Punavuoren Ankkalampi. Toimintamme perustuu toimivaan ja selkeään päivärytmiin, jossa rutiinit antavat raamit toimivaan arkeen sekä turvalliseen kasvuympäristöön. Päiväkodissamme kaikki lapset kuulevat päivittäin sekä suomen – että ruotsin kieltä. Arjessamme keskitymme turvallisuuden luomiseen, kiireettömyyteen sekä leikkiin. Pieni ryhmäkoko, kodinomainen ympäristö sekä ammattitaitoiset aikuiset takaavat lasten yksilöllisten tarpeiden huomioinnin sekä kasvurauhan.  

Mini-Ankoissa lapsi saa kasvaa arvokkaana yksilönä pienessä ryhmässä tuttujen aikuisten ja lapsien kanssa. Ammattitaitoisilla varhaiskasvattajillanne on aina aikaa tarjota syliä ja läheisyyttä perheen pienimmille. Arvostamme avointa ja luottamuksellista yhteistyötä perheiden kanssa. Hyvä kommunikaatio niin lasten, kuin aikuistenkin välillä luo keskustelevan, iloisen ja kehittävän ilmapiirin varhaiskasvatuksellisiin arjen tilanteisiin.  

RYHMÄT: Mini-Ankat ja Midi-Ankat