fbpx
  • Suomi
    • ruotsi
    • englanti
Previous slide
Next slide

Pakilan Ankkalampi – Duckies

Koulumestarintie 15, 00680 Helsinki
050 304 6677
pakila@ankkalampi-ankdammen.fi
Aukioloaika: 7.30 -17.00

AJANKOHTAISTA

” Pakilan Ankkalampi on lämmin, luova ja lasta osallistava päiväkoti, jossa lapset pääsevät toteuttamaan itseään niin päiväkodin tiloissa kuin lähimetsässäkin kaikki aistit avoinna. Meille on tärkeää yhteistyö, avoimuus sekä lasten sensitiivinen ja yksilöllinen kohtaaminen.”

Talon vastaava varhaiskasvatuksen opettaja
Heli Miles

Pakilan Ankkalampi – Duckies

Pakilan Ankkalammessa tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta kodinomaisissa ja virikkeellisissä tiloissamme ikäryhmätasoisesti lapsen yksilölliset tarpeet huomioiden. Olemme toiminnallisesti kaksikielinen päiväkoti ja opimme arjessamme sekä suomea että englantia saman katon alla. Toimiva päivärytmimme sekä rutiinit antavat raamit toimivaan arkeen sekä turvalliseen kasvuympäristöön. Ikätasoisissa pienryhmissä opettelemme asioita leikkien, liikkuen, oivaltaen ja tutkien. 

Haluamme tarjota lapsille turvallisen ja luovan oppimisympäristön, jossa opettelemme uusia asioita leikin, liikkumisen, oivaltamisen ja oppimisen ilon kautta. Tavoitteenamme on luoda avoin, kiireetön, kodikas ja lämmin ilmapiiri, jossa huomioimme lapset yksilöinä, tukien heidän kasvuaan ja kehitystään yhteistyössä perheiden kanssa. Suunnittelemme ja toteutamme toimintaa lapsen iän ja kehityksen mukaan. Rauhallinen päiväkotimme tarjoaa lapsille sensitiivisen ja lapsilähtöisen päivähoitoympäristön.  

RYHMÄT: Mini-Ankat, Midi-Ankat, ja Maxi-Ankat