fbpx
  • Suomi
    • ruotsi
    • englanti
Previous slide
Next slide

Lauttasaaren Ankkalampi – Ankdammen

Pohjoiskaari 48, 00200 Helsinki
Maxi-Ankat 050 360 3650
Mini-Ankat 050 462 7946
laru@ankkalampi-ankdammen.fi
Aukioloaika: 8.00 – 17.00

AJANKOHTAISTA

”Turvallinen ja lapsilähtöinen arki on meille tärkeää, ja huomioimme jokaisen lapsen ikä- ja kehitystason suunnitellessamme toimintaamme”

Talon vastaava varhaiskasvatuksen opettaja
Emma Wegelius

Lauttasaaren Ankkalampi – Ankdammen

Lauttasaaren Ankkalammessa ikäryhmätasoinen varhaiskasvatus, pienet lapsiryhmät sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat lapsille laadukkaan arjen. Luonnonläheinen sijaintimme metsän vierellä tarjoaa upeat puitteet toiminnallemme. Otamme huomioon arjessamme vuodenajan muutokset ja luonnonkiertokulun. Tarkkailemme ja tutustumme ympäristöön omalla luonnonmukaisella pihallamme sekä kasvimaalla.  

Lämminhenkinen ja idyllinen päiväkotimme on toiminnallisesti kaksikielinen. Lapset kuulevat sekä suomea että ruotsia päiväkodin arjen tilanteissa. Opettelemme uusia asioita arjessamme leikkien, liikkuen, oivaltaen ja tutkien. Päiväkodissamme lapsi saa kasvaa arvokkaana yksilönä pienessä ryhmässä tuttujen aikuisten ja lapsien kanssa. Pienet ryhmäkoot, kodinomainen ympäristö sekä ammattitaitoiset aikuiset takaavat lasten yksilöllisten tarpeiden huomioinnin sekä kasvurauhan. Arvostamme perheiden kanssa tehtävää yhteistyötä ja yhdessä tarjoamme parasta varhaiskasvatusta ja hoitoa lapsellesi. 

RYHMÄT: Mini-Ankat ja Maxi-Ankat